Είμαι κάτοχος του Floor Pod. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος (βέβαια, σχετικά με τον ήχο, τα εφέ κ.τ.λ., θα με χαρακτήριζα εκνευριστικά "ψείρα").
Λεπτομερέστερα λοιπόν....έχει κάποιους καλούς presets ήχους, αρκετές προσομοιώσεις ενισχυτών και τα βασικά εφέ. Όχι πολλά. Απλά τα βασικά. Εγώ εξάλλου δεν χρειάζομαι και πολλά. Από την άλλη με ταλαιπωρεί κάθε φορά που αλλάζω ενισχυτή, από το σπίτι στην πρόβα και από την πρόβα στα Live. Αλλού θα μου βγάλει καλό ήχο, αλλού μέτριο κι αλλού χάλια. Πάντα λοιπόν παίζει ρόλο κι ο ενισχυτής στον οποίο θα το βάλεις επάνω. Δεν υποστηρίζει σύνδεση με το ίντερνετ για updates και η ποιότητα κατασκευής του δεν σου επιτρέπει και πολλά πολλά "κοπανήματα". Πρέπει δηλαδή τα foot switches να τα πατάς με ευλάβεια.
Για αρχή καλό είναι, αλλά κοστίζει γύρω στα 200 ευρώ (τόσο το πήρα εγώ πριν 1.5 μήνα περίπου κι αυτό επειδή ήθελα επειγόντως μια πεταλιέρα και δεν είχα 500 για την POD LIVE X3. Στη θέση σου λοιπόν θα έκανα λίγο υπομονή να μαζέψω τα χρήματα για να πάρω αν οχι αυτή, τότε την ...
http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Line-6-PODxt-Live-Professional-FloorGuitarPreamp/art-GIT0006334-000που είναι σαφέστατα ανώτερη πεταλιέρα και πιο οικονομική από την X3.
Αν θέλεις να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο για την FloorPod ... Just ask me