παιδια ευχαριστω παρα πολυ για ψυχολογικη υποστηριξη!!!

Στειλε τους mail για να δεις ποσες μερες θελει η παραγγελια, ποια η διαδικασια κτλ. Μπορει να ειναι καλυτερα να κανεις τωρα την παραγγελια και να πληρωσεις ωστε οταν γυρισεις απο διακοπες να εχει ερθει...
αρχικα αυτο το σκεφτηκα κι εγω αλλα μπορει να γινει κατι(πχ να μου στειλουν ενα e-mail)κι εγω να μην ειμαι εδω.και επειδη φευγω 3/8,αν ερθι νωρις και δεν την παραλαβω,μπορει να την πανε πισω!η παραγγελια ερχεται σε 4-6 μερες,το ελεγε.ισως ομως,επειδη τωρα ειναι on request(

)να παρει πιο πολυ χρονο.τωρα θα στειλω ενα e-mail να τους πω οτι ενδιαφερομαι,αν υπαρχει και σε ποσες μερες θα ερθει.
Το συμπέρασμα είναι ότι παίρνεις ακουστική! Όλοι συμφωνούμε και δεν δεχόμαστε κουβέντα επί τούτου!

Σε λίγο καιρό θα μάθεις μερικά ακόρντα και θα παίζεις το Wonderwall και το ’74-’75. Θα τρελαθείς από τη χαρά σου γιατί θα ακούγονται ωραία στην ακουστική, θα τα παίζεις όλη μέρα, σε φίλους, σε γνωστούς, σε party (όπου θα μπορείς άνετα να την παίρνεις μαζί σου), κλπ.
Πριν αγοράσεις όμως θα σου συνιστούσα:
α) Να δεις το link του Απόλλωνα για τις ακουστικές χαμηλού κόστους. Μη το προσπεράσεις αβίαστα.
β) Να δεις τις αγγελίες στο site όπου μπορείς να βρεις μεταχειρισμένη ακουστική σε πολύ καλή κατάσταση και στα μισά χρήματα από αυτά που θα κόστιζε καινούρια. Δεν έχει πολλές αλλά αξίζει να το ψάξεις.
ναι,καταληγουμε σε ακουστικη!

σε λιγο καιρο?! wow!!!ενταξει,πρεπει να μαθω πρωτασυγχρορδιες,να κανω ασκησεις για να ανοιξουν τα δαχτυλα και να κανω και μια επαναληψη στις νοτες

τα link του Απολλωνα τα κοιταξα βιαστηκα οταν μου τα εδωσε αλλα τωρα θα τους ξαναριξω μια ματια.χα,δεν ηξερα οτι ειχε αγγελιες στο site

(η βλακεια του τουριστα

)
όσον αφορά το παικτικό κομμάτι,
μπορεί να σε βοηθήσει το guitar pro(ver 5.2), προγραμματάκι για το pc που παίζει tabs και ακούς real-time τι παίζει(ψάξε σε mininova κτλ, το έχει..) και το www.911tabs.com έχει ότι ταβλατούρα μπορείς να φανταστείς... επίσης, το www.cyberfret.com είναι πολύ καλό site με θεωρία(συγχορδίες, κλίμακες κτλ), βάλτο στα bookmarks σου..
αν ενδιαφέρεσαι για βιβλία πες μου και θα σου προτείνω μερικά... 
θα το κοιταξω το προγραμμα

οσον αφορα το 911 tabs,το ξερω,αλλα συνηθως χρησιμοποιω το
www.ultimate-guitar.com γιατι στο 911 δεν ξερω πως να διαβασω τις ταμπλατουρες!

μου ειχαν εξηγησει μια φορα,αλλα δε μπορω...μπερδευομαι

ενω στο αλλο τα καταφερνω καλυτερα.
αν θα μπορουσες να μου προεινεις καποιο βιβλιο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα.μου εχουν προτεινει το "Ντεμπουτο-Ευαγγελος Μπουντουνης".μου ειπαν ομως οτι ειναι καπως...μπερδευτικο

--->ωραιο το site με τη θεωρια