hehe...Η αλήθεια είναι πως έναν καλό λόγο δεν άκουσες, αλλά το καλύτερο όλων είναι να ακούς την αλήθεια, γιατί αυτή σε κάνει καλύτερο να ξέρεις

Λοιπόν, άκουσα και είδα και τα 2 βίντεο. Το πρώτο ομολογώ πως όπως πολύ σωστά είπαν και οι από πάνω μου, δεν σου αφήνει κάτι. Μια απλή εναλλαγή συγχορδιών, ωραίων βέβαια, αλλά μέχρι εκεί. Ύστερα από ένα σημείο καταντά βαρετό για τον ακροατή, που περιμένει κάποια μελωδία, κάποια αλλαγή, κάτι τέλος πάντων. Μεταξύ μας, αυτό ή το εμπλουτίζεις με ιδέες, ή το παίζεις για νανούρισμα στην κοπελιά σου. Πάντως η βάση είναι καλή. Το δεύτερο τώρα...εκεί στάθηκα λίγο περισσότερο, γιατί πρόσεξα και τον τρόπο με τον οποίο παίζεις. Μια φιλική συμβουλή λοιπόν...καλή η θεωρία και τα standard της κιθάρας, αλλά προσπάθησε να βρεις τον προσωπικό σου τρόπο να παίζεις. Εκείνον που θα σε βολεύει και θα σε κάνει να παίζεις άνετα και καθαρά. Φαίνεται δηλαδή πως δεν βολεύεσαι. Δεν ξέρω αλλά αυτό βγαίνει, ίσως να κάνω και λάθος. Απαιτήσεις ήχου από ένα βίντεο YouTube δεν έχω εγώ και μπορώ να πω πως το έπαιξες καλά το θέμα από Helloween. Απλά το τονίζω...ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΥΛ !!!!

Keep Rockin'...