Μπράβο Κώστα!!
Πολύ όμορφα κομμάτια και ταξιδιάρικα.. Μάλιστα τολμώ να πω ότι με αυτά τα 3 νέα δείγματα που άκουσα τείνεις να δημιουργήσεις μια εντελώς δική σου τεχνοτροπία στη σύνθεση.. Μου αρέσει που τα instrumental κομμάτια που γράφεις είναι κομμάτια με όλη την έννοια της λέξης.. Δηλαδή σύνθεση με αρχή, μέση και τέλος και όχι ένα riff που το ξεσκίζεις στο σολάρισμα.. Μου αρέσει ένα instrumental να έχει εναλλαγές μερών και όχι συνέχεια ένα θέμα με ακατάπαυστο soloing.. Και εγώ έτσι προσπαθώ να συνθέτω (είπα προσπαθώ, έτσι

)..
- Το Α new Tomorrow είναι ένα πολύ όμορφο κομμάτι, επιθετικό και μελωδικό συνάμα.. Πολύ έξυπνο το riff με το legato στις ελεύθερες..
- Το Namarie θυμίζει άλλες εποχές και έχει πολύ όμορφα πλήκτρα μέσα.. Καλά αυτό το solo στο 2:24 έρχεται πραγματικά από το πουθενά και δίνει όλο το χαρακτήρα στο κομμάτι..
- Το love for sale είναι αρκετά όμορφο (δεν μου άρεσε τόσο πολύ όσο τα άλλα 2) αλλά συγνώμη που θα το πω αλλά ο τραγουδιστής (πρέπει να είναι ο ίδιος με τη μπάντα σου) ενώ έχει αρκετά καλή φωνή θέλει λίγο βελτίωση στη αγγλική του προφορά (γνώμη μου έτσι, μην το πάρει και προσωπικά

)..
Καλή επιτυχία εύχομαι..!!!