Περασε καιρος απο τοτε που τελειωσα τα δυο τελευταια προτζεκτακια μου (Kramer Bareta Reissue Project και Fender/Kramer NERV Project) τα οποια και περιμενουν υπομονετικα σε γνωστο μαστορα της Αθηνας το τελικο σεταπ τους.....ετσι αποφασισα να ξεκινησω το νεο προτζεκτ μου.Αυτη τη φορα σε λιγο πιο vintage φαση,ετσι για να γουσταρουμε

...Λοιπον....τα παρτς
-Heavy Swamp Ash body
-Maple/Ebony neck scalloped
-Fender vintage tremolo
-Schaller locking tuners
-Fender allum. pickguard H-S-S
-S. Duncan pick ups (Pearly Gates bridge,Alnico II neck/middle)
-EMG PA2 active boost @ 20db
-Chrome knobs
-CTS pots/5-way sw.
....εδω μερικες φωτος

.

...το ολο σκεπτικο ειναι να βγει ενα οργανο με low/medium output,αρκετα πριμο και ''σκαστο'' ηχο αλλα με "σφιχτα" μπασσα και το οποιο θα εχει τη δυνατοτητα να ''τα χωνει'' αν εισαι σε πιο γκαζιαρικο mood.Το σωμα ειναι swamp ash το οποιο περαστηκε stainer για να αναδειχθουν τα ''νερα'' και μετα ενα λεπτο χερι λουστρου...το μπρατσο αγοραστηκε κατα παραγγελια με το scalloping το οποιο και ξεκιναει απο το 10ο ταστο στα προτυπα του R. Blackmore.Eπελεξα lock tuners επειδη χρησιμοποιω αρκετα το τρεμολο και θελω να 'μαι σιγουρος....Το active κυκλωμα της EMG δινει μεχρι και 20db clean boost και διευρινει ετσι το ηχοχρωμα του οργανου.Ολα τα parts ειναι fender licensed και ταιριαζουν απολυτα μεταξυ τους.Εχω ηδη μονταρει καποια κοματια και θα ποσταρω νεες φωτος κατα τη διαρκεια του μονταρισματος...καθε ιδεα/κριτικη ειναι απαραιτητη και ο λογος που ''ανεβαζω'' παντα τα προτζεκτς μου στο φορουμ...