Κοιτα φιλε μου, δεν εχω κανενα κολλημα με τα εφφε. Ειμαι πιο πολυ της νοοτροπιας των δαχτυλων και γι αυτο τωρα παιζω με ενα distortion μονο. Εχω καποια πεταλακια αλλα δεν ταιριαζουν σε ολους τους ενισχυτες που παιζω και γι αυτο ειπα να παρω πεταλιερα. (Εχω δηλ αισθηση των εφφε, δν θα τα μαθω τωρα) Απλα εφτασα στην πεταλιερα γιατι πιστευω πωσ θα εχω τον ηχο μου σε οποιονδηποτε ενισχυτη πιο ευκολα και πιο σιγουρα...
Μην φανταστεις οτι με την πεταλιερα θα εχεις τον ηχο σου σε οποιονδηποτε ενισχυτη
Αυτο εν μερη θα ισχυε αν συνδεσεις την πεταλιερα στο fx return του ενισχυτη σου...αλλα κ παλι απο εκει και περα ειναι και θεμα τελικου του εκαστοτε ενισχυτη κ φυσικα της καμπινας-ηχειων

Ο μονος τροπος για να εχεις τον ηχο σου παντου ειναι να το συνδεσεις κατευθειαν σε p.a
και αυτη ειναι η σωστη συνδεσμολογια για πεταλιερες με AMP&CAB simulation

Τωρα με ενα search αν κανεις εδω στο φορουμ θα βρεις θεματα συγκριτικα με τις πεταλιερες που αναφερεις
Γνώμη μου ειναι οτι κανενα απο αυτα δεν τα κανει ολα τελεια
Tonelab SE: πολυ καλα fx, ειδικευεται σε vintage ηχους , ευκολη στη χρήση αλλα ταυτοχρονα και περιορισμενες δυνατοτες στην συνδεσμολογια
Gt-x: Μεχρι το 8 που το ακολουθησα (για το 10 δεν εχω αποψη) εχει εξισου καλα και τα ποιο παραμετροποιήσιμα fx σε mfx, το modelling της θα το χαρακτηριζα καλο και με αρκετο διαβασμα και ενασχοληση μπορεις να παρεις πολυ καλο αποτέλεσμα, υστερει σε προσωμοιωσεις καμπινας και πολυ χρησιμοποιουν το di της behringer gi100 που εχει πολυ καλο cab sim,υπαχει λουπα και η δυνατοτητα για 4 cable method (κανε ενα search στο νετ για περισσοτερες πληροφοριες σε αυτο) απιστευτη ποιοτητα κατασκευης
Pod: Εχω το pod pro. Ειναι το παλιοτερο μοντελλο και στα αυτια που εχει τις ποιο ''φυσικες'' και ''οργανικες'' προσωμοιωσεις.Μετρια και περιορισμενα fx αλλα σαν προενισχυτης ειναι το αγαπημενο μου ειδικα για hi-gain ηχους
Για το x3 δεν εχω προσωπικη αποψη αλλα δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα για την ποιοτητα κατασκευης του
Ως παλιος κατοχος του vetta (που ειναι παααρα πολυ καλος ενισχυτης modelling) εχω ακουσει οτι το x3 ειναι ουσιαστικα ο preamp του vetta με καποιους περιορισμους
Σε direct καταστασεις τα pod υπερτερουν ενω αν τα θες για χρηση μπροστα απο ενισχυτη τοτε θα σου προτινα να διαλεξεις κατι μεταξυ Tonelab και GΤ