Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που η μουσική έτρεχε στο μυαλό μου, αμόλυντη από μύρια «πρέπει» και κούραση. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που στη ζωή και στην καθημερινότητα ένα κι ένα έκαναν δύο. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που όταν έκανα κάτι σωστό μου έλεγαν μπράβο, ενώ μόνο όταν έκανα κάτι λάθος «τα άκουγα». Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που τη μισή μέρα δεν ήμουν υπόλογος για όλα. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που αν δεν είχα 800 ευρώ το μήνα το πολύ πολύ να μην έκανα απλά αυτά που ήθελα. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που η Κυριακή απόγευμα ήταν μια στιγμή χαλαρότητας και όχι ψυχολογική προετοιμασία για το πρωί της Δευτέρας. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν περάσει, από τότε που σηκωνόμουν το πρωί της Δευτέρας και δεν έλεγα «πω ρε π…στη που σηκώνομαι να πάω τώρα»…
Πόσοι άραγε σκέφτονται έτσι (δλδ όπως εγώ σήμερα) κάποια πρωινά Δευτέρας;
Κατά τη γνώμη μου, το πρωί της Δευτέρας είναι ένα καμπανάκι για όλους. Είναι πραγματικά ένας δείκτης ποιότητας ζωής και δεν πρέπει να αγνοείται…