Αποστολέας Θέμα: Έκανε το γύρο του κόσμου και σκοτώθηκε στη Βαρυμπόμπη.......  (Αναγνώστηκε 13867 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • Φύλο: Άντρας
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
Σχεδόν είκοσι μέρες μετά τον τραγικό θάνατο 70χρονου Βρετανού ποδηλάτη στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Βαρυμπόμπης, από τροχαίο που προκάλεσε ασυνείδητος οδηγός, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποκαλύπτει ότι επρόκειτο για ένα σύγχρονο «Μάρκο Πόλο».

Ο Ίαν Χίμπελ, όπως ήταν το όνομά του, 40 ολόκληρα χρόνια γύριζε όλο τον κόσμο, με μοναδικό του «σύντροφο» το ποδήλατό του. Στη διάρκεια της ατελείωτης περιπλάνησής του στον κόσμο από την Ανταρκτική μέχρι τον Αμαζόνιο και από την Αλάσκα έως την Ινδονησία, πυροβολήθηκε από ληστές, κινδύνεψε να τον φάνε ζωντανό τροπικά μυρμήγκια, έπεσε σε βάλτους, κυνηγήθηκε από ελέφαντες και μία φορά του επιτέθηκε ένα πεινασμένο λιοντάρι. ;D ;D
Ωστόσο, κατάφερε να παραμείνει ζωντανός. Μέχρι που ήρθε στην Ελλάδα και έπεσε θύμα ενός ασυνείδητου οδηγού, που, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έκανε κόντρες με ένα άλλο αυτοκίνητο. Ο 70χρονος διέσχιζε με το ποδήλατό του την εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε θανάσιμα και τον παράτησε. Ο κοσμογυρισμένος άντρας, άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο 32χρονος δράστης συνελήφθη την επόμενη μέρα στην Κηφισιά.Οι Έλληνες οδηγοί είναι τα θηρία από τα οποία ο 70χρονος βρετανός δεν μπόρεσε να ξεφύγει.
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ............ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ....ΑΤΡΟΜΗΤΗ

Αποσυνδεδεμένος Baroness

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Ποδηλατης - Λιονταρια : 1-0
Ποδηλατης - Ελληνες : 0-1

Μηπως ξερουμε τι ποδηλατο ειχε?

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Επειδή πιστεύω πως πολλοί από αυτούς που θα πουν ''ντροπή του'' και ''Ελλαδάρα με τους οδηγούς σου'' (γενικά μιλάω πάντα) είναι οι πρώτοι που θα μιλήσουν για ίππους, ιντερκούλερ, κομπρέσορες κλπ και θα προκαλέσουν κανέναν για ''άνοιγμα'' στο φανάρι, ας προσέχουμε όλοι τη συμπεριφορά μας στο δρόμο, είτε ως οδηγοί (αυτοκινήτου/δίκυκλου),είτε ως πεζοί...

Η αλήθεια είναι (και το έχουμε δείξει πολλές φορές) ότι σαν χώρα δε σεβόμαστε τους ποδηλάτες... Το κράτος αντιμετωπίζει τους ποδηλάτες ως άτομα που χρησιμοποιούν το ποδήλατο αποκλειστικά και μόνο για ψυχαγωγία (βέβαια το ποδήλατο στην πόλη και σε μεγάλους δρόμους μόνο ψυχαγωγία δεν είναι) και αδυνατεί να συνειδητοποιήσει πως υπάρχουν και άλλα μέσα μεταφοράς πέρα από αυτά που καίνε βενζίνη και πετρέλαιο...

Και μιας και το θέμα σχετίζεται με το ποδήλατο...
ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΙΑ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 12.00, ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ (ΑΓΑΛΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)!!!

Αποσυνδεδεμένος sof1a

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
    • https://www.facebook.com/SummerCampTheBand/
Παράθεση
Η αλήθεια είναι (και το έχουμε δείξει πολλές φορές) ότι σαν χώρα δε σεβόμαστε τους ποδηλάτες...

Ποιόν ακριβώς σεβόμαστε και αποτελούν εξαίρεση οι ποδηλάτες που δεν τους σεβόμαστε?? Ακόμα και μετά απο τόσα ατυχήματα,θανατηφόρα και μη... Που έχουμε φτάσει σε ένα σημειο οπου σίγουρα το 99% του πληθυσμού έχει χάσει κάποιο κοντινό του πρόσωπο σε ατύχημα είτε απο "απροσεξία" κάποιου είτε απο δική του, συνεχίζουμε να ειμαστε "απρόσεκτοι" και αφελής...

Εύχομαι μόνο να μπορούσα να βγάλω τον εαυτό μου έξω απο αυτόν τον πληθυσμό αλλά δυστυχώς δεν μπορώ... Εχω υπάρξει κι εγώ απρόσεκτη,ευτυχώς χωρίς να προκαλέσω ατύχημα, αλλά τουλάχιστον μου έγινε μάθημα ώστε την επόμενη φορά που δεν θα αισθάνομαι αρκετά καλά για να οδηγήσω...να το σκεφτώ 2 φορές πριν πιάσω το τιμόνι...

Αποσυνδεδεμένος GreekDudeCovers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • GreekDudeCovers on YouTube
Ως χώρα σεβόμαστε τον φραπέ. Άντε και το φαί. Άντε και τα μπουζούκια. Άντε και κάνα δυό πραγματάκια ακόμη. Αλλά τίποτα άλλο.

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Σοφία, αν τους υπόλοιπους δεν τους σεβόμαστε 1 φορά, τους ποδηλάτες δεν ξέρω κι εγώ πόσες...

Σκέψου ότι... 1)ποδηλατόδρομοι δεν υπάρχουν πουθενά...
                   2)απαγορεύεται η είσοδος ποδηλάτων στο ΜΕΤΡΟ (η μόνη χώρα στην Ευρώπη που το απαγορεύει)...
                   3)απαγορεύεται η κυκλοφορία ποδηλατών σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας και αυτοκινητόδρομους...
                   4)οι οδηγοί άλλων οχημάτων (κυρίως αυτοκινήτων) στο δρόμο, αντιμετωπίζουν τον ποδηλάτη χειρότερα κι από πεζό... Για προτεραιότητες φυσικά ούτε λόγος... Εδώ βέβαια, δε φταίει (μόνο) το κράτος...
                   5)σε άλλες χώρες, υπάρχουν ''σταθμοί'' του δήμου όπου μπορεί κανείς να νοικιάσει ένα ποδήλατο για κάποια ώρα και να το επιστρέψει... Αλλά πού τέτοιες πολυτέλειες εδώ...!!

Θα μου πείτε, για τα παραπάνω φταίει το κράτος μόνο? Όχι... Το κράτος είμαστε εμείς... Και έστω ότι το κράτος, φτιάχνει ποδηλατόδρομους κλπ... Ποιός (ειδικά μεγάλος ηλικιακά) θα προτιμήσει το ποδήλατο να πάει στη δουλειά του αντί για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή του?
Γιατί άλλωστε να το προτιμήσει? Για να κουραστεί? Ή να υποστεί ένα... χάσιμο χρόνου?

Δυστυχώς αν δεν αλλάξουν κάποια μυαλά, δε γίνεται τπτ... κι αυτό δεν ισχύει μόνο στο θέμα του ποδηλάτου...

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Τραγικά ειρωνικό.....
http://troktiko.blogspot.com/2008/07/200.html

και το λινκ επίσης...
αλλά αυτό είναι απλά τραγικό....

Αποσυνδεδεμένος KgSoloman5000

• Παλιός
  • c'mon kage, bring the thunderrrrrr!
    • Προφίλ
Παράθεση
Θα μου πείτε, για τα παραπάνω φταίει το κράτος μόνο? Όχι... Το κράτος είμαστε εμείς... Και έστω ότι το κράτος, φτιάχνει ποδηλατόδρομους κλπ... Ποιός (ειδικά μεγάλος ηλικιακά) θα προτιμήσει το ποδήλατο να πάει στη δουλειά του αντί για το αυτοκίνητο ή τη μηχανή του?
Γιατί άλλωστε να το προτιμήσει? Για να κουραστεί? Ή να υποστεί ένα... χάσιμο χρόνου?

Δυστυχώς αν δεν αλλάξουν κάποια μυαλά, δε γίνεται τπτ... κι αυτό δεν ισχύει μόνο στο θέμα του ποδηλάτου...

Επίσης όποιον δούμε με ποδήλατο τον θεωρούμε ηλίθιο κ όταν περνάει δίπλα στο φτιαγμένο μας Rallie με τη μπούκα, τα φιμέ τζάμια, τα μπλε φώτα και τα sub-woofer τον βρίζουμε για να ακούσει η βαμμένη η ξανθιά δίπλα μας πόσο γ**άτοι είμαστε. Άσε που θα χαλάσουμε και κανά μαλλί ή κανα ρούχο (ειδικά οι γκόμενες ),γιατί σε αντίθεση με τους ξενέρωτους τους ξένους, εμείς συγχέουμε το club με τη δουλειά.

Από κει και πέρα ποιος να πάρει ποδήλατο αφού είμαστε ο πιο αγύμναστος και παχύσαρκος λαός ενώ θέσεις για να παρκάρουν τα ποδήλατα δεν υπάρχουν όπως σε άλλες χώρες. Μια φίλη μου είχε δέσει το ποδήλατο της με αλυσίδα έξω από το σταθμό του Ν.Ηρακλείου και γυρνώντας είδε ένα τυπά να πριονίζει και της την είπε και από πάνω, σε φάση "άντε παράτα μας μωρή".

Ελλάς, χώρα πολιτισμού! Ας πάω τώρα να φτιάξω μια φραπεδιά να στανιάρω από την πολύ κουλτούρα

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
Δεν ήξερε ο άνθρωπος ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει οδική παιδεία και την πάτησε. Ζωή σε μας!
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος indie-anos laternative

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Δεν μου έρχεται τίποτε να γράψω τώρα
    • Προφίλ
Η χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς είναι ζήτημα παιδείας. Και όπως σε πολλά παρόμοια ή μη θέματα, η παιδεία στην Ελλάδα είναι ανύπαρκτη.

Όσοι έχουν πάει ή ζήσει σε χώρες του εξωτερικού και ειδικότερα στη Β. Ευρώπη (πχ. Ολλανδία), θα έχουν δει (και πάθει πλάκα πιθανά) με το πόσο χρησιμοποιείται το ποδήλατο και πόσο σεβασμός υπάρχει στον ποδηλάτη.

Όταν τα λέω αυτά σε "Ελληνάρες" μου απαντούν: ναι, αλλά η Ολλανδία είναι επίπεδη, δεν έχει λόφους και βουνά και βολεύει το ποδήλατο...

Μάλλον το μυαλό μας είναι επίπεδο.  :(
Don’t sell the dreams you should be keeping pure and simple every time.

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
παιδια εγω μαζι σας...δεν σεβομαστε τιποτα σαν οδηγοι και βαζω και εμενα μεσα γιατι τοσα χρονια οδηγουσα ενα μικρο αμαξακι και ετρωγα το ΜΙΣΟΣ οοοοολων τον υπολοιπων και φετος που οδηγησα ενα μεγαλο αμαξι σχεδον μπηκα στην λουμπα να βγαλω τα κομπλεξ μου...πιστευω πως καταλαβα οτι ημουν μαλακας και σταματησα νωρις αλλα....στο θεμα μας,δεν υπαρχει ομως και ενα μεριδιο ευθυνης στον ποδηλατη???σε εθνικη οδο με το ποδηλατο???στην ελλαδα???εδω στους ποδηλατοδρομους δεν σεβομαστε τους ποδηλατες(οπου υπαρχουν αυτοι βεβαια)στην εθνικη θα το κανει ο αλλος...
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
H αληθεια ειναι οτι το ποδηλατο στην εθνικη οδο απαγορευετται συμφωνα με τον Κ.Ο.Κ. κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με αυτα που λετε και τα εχω πει και εγω χιλιαδες φορες..
Χωρις να θελω παντως να γινω δικηγορος του διαβολου(των Ελληνων) θελω να πω οτι δικαιολογουμαστε κατα ενα μικρο ποσοστο στη μικρη χρηση ποδηλατου λογω
1)κλιματικων συνθηκων σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη..
Για προσπαθηστε να πατε στη δουλεια σας με το ποδηλατο απο τον Απριλιο μεχρι τον Οκτωβριο και αν δεν φτασετε εκει υγροι και βρωμεροι ελατε πειτε το.. :P
2)υποδομων το οποιο ομως δεν ειναι ακριβως επιχειρημα αφου παλι εμεις φταιμε..

Δυστηχως εκει τελειωνουν οι δικαιολογιες..Αλλωστε το εχουμε ξαναπει τον Ελληνα δεν τον νοιαζουν αυτα..Και αν δουμε καποιον να μας λεει οτι κανει διαδρομες με το ποδηλατο του αντι για το αυτοκινητο θα τον πουμε ψωνισμενο,καθυστερημενο και διαφορα αλλα ωραια..
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος pa...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ...παίζει να είμαι εγώ το μαύρο πρόβατο εδω μέσα..
    • Προφίλ
Έλα ρε παιδιά τώρα! Εδώ δε σεβόμαστε τα μηχανάκια που η Ελλάδα είναι γεμάτη μηχανάκια, θα προσέξουμε το ποδήλατο; Μη λέμε τρελά τώρα. Αυτά είναι πολύ ψηλά γράμματα για εδώ. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.
Recordings!! Make your demo..

Αποσυνδεδεμένος Stoyo

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Έλα ρε παιδιά τώρα! Εδώ δε σεβόμαστε τα μηχανάκια που η Ελλάδα είναι γεμάτη μηχανάκια, θα προσέξουμε το ποδήλατο; Μη λέμε τρελά τώρα. Αυτά είναι πολύ ψηλά γράμματα για εδώ. Δυστυχώς αλλά έτσι είναι.
Δεν σεβομαστε τα μηχανακια; Εχεις πετυχει κανενα σκηνικο με μηχανακι να πεταγεται απο κει που δεν το περιμενεις; Πανω σε πεζοδρομια, διπλα απο λεωφορεια (και απο τη μερια της πορτας), σε πεζοδρομους, αναμεσα απο τα αυτοκινητα και παει λεγοντας... Γενικα σαν ελληνες δεν εχουμε σωστη συμπεριφορα ειτε αυτη αναφερεται σε ποδηλατα ειτε σε οτιδηποτε αλλο.
Κατι ασχετο τωρα: η ινδια ειναι μια χωρα με πολυ μικρο ποσοστο ατυχυματων στον κοσμο. Δειτε πως οδηγουν ---> Ινδια
Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, τα έργα όμως μόνιμα.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Αποσυνδεδεμένος Kiratzoharris

• Ο παραγωγός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Να, ένας τέντυμπόης!
    • Προφίλ
Δεν σεβομαστε τα μηχανακια; Εχεις πετυχει κανενα σκηνικο με μηχανακι να πεταγεται απο κει που δεν το περιμενεις; Πανω σε πεζοδρομια, διπλα απο λεωφορεια (και απο τη μερια της πορτας), σε πεζοδρομους, αναμεσα απο τα αυτοκινητα και παει λεγοντας... Γενικα σαν ελληνες δεν εχουμε σωστη συμπεριφορα ειτε αυτη αναφερεται σε ποδηλατα ειτε σε οτιδηποτε αλλο.

Βασικα στην Ελλαδα και ως ποδηλατες δεν εχουμε σωστη συμπεριφορα.Οπως και ως μοτοσυκλετιστες και ως οδηγοι αυτοκινητων..Ως οτιδηποτε..Δεν ειναι το προβλημα μονο σε μια μεριδα ανθρωπων(ισως εξαιρουνται οι οδηγοι ταξι με ποσοστο πολυ μεγαλυτερο του κανονικου :P)..Ειναι σε ολους μας..Απλα επειδη αυτη η μεριδα(ποδηλατες και μοτοσυκλετιστες) ειναι πιο ευαλωτοι(με απλα λογια σκοτωνονται πιο ευκολα) πρεπει να δειχνουμε μεγαλυτερη προσοχη.
I am capitalism and you will tremble and cry when your boss tells you that they are downsizing, you will promise to work twice as hard.
TOMATOSE MOVIE

Αποσυνδεδεμένος philip the great

• Παλιός
  • ---KEEP ON ROCKING---
    • Προφίλ
ΤΡΟΜΕΡΟ το βιντεο......και μετα λενε γιατι εχουμε τοσους νεκρους απο τροχαια ατυχηματα παγκοσμιος......τι να πει κανεις....

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
ΤΡΟΜΕΡΟ το βιντεο......και μετα λενε γιατι εχουμε τοσους νεκρους απο τροχαια ατυχηματα παγκοσμιος......τι να πει κανεις....
Εχμ, αν δε πρόσεξες, ρουθούνι δεν άνοιξε...Τί ρουθούνι δλδ, ούτε που ακούμπησε κανείς κανέναν..

Εγώ προσωπικά δεν οδηγώ τακτικά, και έτυχε να βγώ παραλιακή Σάββατο βράδυ...Οτι να'ναι ρε, τα ζώα δε νιώθουν...

Όσον αφορά τα μηχανάκια, είναι κάργα απρόσεχτα... Κινούνται σα να έχουν όχημα με ευελιξία ποδηλάτου και ασφάλεια αμαξιού... Και λυπάμαι τους ηλίθιους που πάνε με το παπί όπως να'ναι, και έχουν και το κράνος στον αγκώνα...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Stoyo

• Θαμώνας
    • Προφίλ
Περα απο την συμπεριφορα μας ως οδηγοι ενας μεγαλος παραγοντας στην οδηγικη συμπεριφορα ειναι οι συνθηκες οδηγησης. Το οδικο μας δυκτιο ειναι το χειροτερο της ευρωπαϊκης ενωσης μετα της Πορτογαλιας (αν και νομιζω δεν μπορει να υπαρχουν χειροτεροι δρομοι απο εδω). Μεσα στο κεντρο της πολης (Θεσσαλονικη) να υπαρχουν λακουβες και κακοτεχνειες χωρια που οι δρομοι ειναι λιωμενοι και αμα εχει ψιλοβροχο δεν σταματας με τιποτα.
Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, τα έργα όμως μόνιμα.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Εχμ, αν δε πρόσεξες, ρουθούνι δεν άνοιξε...Τί ρουθούνι δλδ, ούτε που ακούμπησε κανείς κανέναν..
Έχω διαβάσει πως σε κάποιες περιοχές του πλανήτη, κατήργησαν τα σήματα οδικής κυκλοφορίας (αν και στην Ινδία δεν πρέπει να είχαν ποτέ τέτοια) αρχικά πειραματιζόμενοι για να δουν τη συμπεριφορά των οδηγών.. Ε λοιπόν, τα ατυχήματα μειώθηκαν κατά πολύ!! Κι αυτό γιατί οι οδηγοί έγιναν πολύ πιο προσεκτικοί μια και δε βασίζονταν πλέον σε φανάρια, ταμπέλες κλπ αλλά έπαιρναν αποφάσεις όντας σίγουροι για την ασφάλειά τους!!

Αποσυνδεδεμένος DREAM AWAY

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
ΠΩΠΩ :o :oτι λετε ρε παιδια?τι ατυχος που ηταν ο ανθρωπος εκανε το γυρο του κοσμου και πεθανε στην ελλαδα :αυτο ξεπερνα τα ορια επιστημονικης φαντασιας

Αποσυνδεδεμένος annezoo

• Θαμώνας
  • CH3CH(NH2)COOH
    • Προφίλ
παιδια αν ειναι δυνατον!αυτο θα μπορουσε να συμβει παντου.....εκτος απο τον αμαζονιο που δεν εχει αμαξια....εχει ομως τα μυρμιγκια εκεινα που σε τρωνε ολοκληρο.οκ πηρε ρισκο ο ανθρωπος και γυρισε τον κοσμο και πεθανε εδω!θα το ριξουμε τωρα στο ελληνικο εθνος επειδη ενας οδηγος εκανε κοντρες?μονο στην ελαδα κανουν κοντρες?ρε ειμαστε σοβαροι???αντι να κατηγορισεται συστηματα και κρατικους φορεις κατγορειτε ελληνες οδηγους?φρικτο. :-\
how i wish you were here

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
ρε παιδια αυτο με το μετρο και το ποδηλατο πολυ με τσαντιζει πιο πολυ και απο οτι δεν μπορω να βγω με το ποδηλατο μου στους δρομους
θελω μια απαντηση γτ δεν μπορουν να μπουν τα ποδηλατα στο μετρο >:( ;D :P
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Μπορούν. Τελευταίο βαγόνι, τελευταία πόρτα, όχι πάνω απο 2 ποδήλατα ανα βαγόνι, αλλα μπορούν...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος Amylo

• Και αν δεν σας αρέσει...
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    • Προφίλ
Μπορούν. Τελευταίο βαγόνι, τελευταία πόρτα, όχι πάνω απο 2 ποδήλατα ανα βαγόνι, αλλα μπορούν...
βρε σιγουρα;στον ηλεκτρικο τοι εχω δει καθημερινα αλλα στο μετρο το ειχε ψαξει μια φιλη μου και δεν μπορουσες λεει :(
οταν καποιο βραδυ ξυπνησεις απο την αποτομη κραυγη σου...κ τρεξεις στην μαμα σου να το πεις...κ εκεινη τρομαγμενη κλεισει την φωνη σου στο ψυγειο...τοτε θα ναι αργα,μεσανυχτα..και θα χεις κουραστει.....

Αποσυνδεδεμένος gers

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Τα ποδήλατα απαγορεύεται να μπουν στο μετρό...

Τα παρακάτω ισχύουν για ηλεκτρικό...
Τελευταίο βαγόνι, τελευταία πόρτα, όχι πάνω απο 2 ποδήλατα ανα βαγόνι, αλλα μπορούν...