Αποστολέας Θέμα: ΔΕΥΤΕΡΟ BING BANG !!!  (Αναγνώστηκε 30797 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
Απ: ΔΕΥΤΕΡΟ BING BANG !!!
« Απάντηση #25 στις: 09/09/08, 21:56 »
καλα βρηκαν θεμα στις ειδησεις γιατι τους τελειωσαν τα αλλα και το επιασαν... μονο που δεν το κατανοουν και λενε οτι να'ναι! Ευτυχως που δεν βλεπω τν!
Στα φυλαδια της εκκλησιας και παραεκκλησιαστικα να δεις τι λενε, θα γελας μερες!

Παντως αν δεν ειχαμε την τεχνη, την τεχνολογια/επιστημη, και το σεξ  :P , πραγματικα δεν θα ειχαμε λογο υπαρξης
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος MACMISIAS

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
    • www.myspace.com/meresmakis
« Απάντηση #26 στις: 09/09/08, 22:02 »
Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά...Αφού όλοι μαζί θα φύγουμε... ;D 0:)
"Θέλω ν' αλλάξω το κόσμο Μάνα- Παιδί μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πάνα..."
www.myspace.com/meresmakis
www.myspace.com/meresmeres
http://mikriellinikiistoria.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #27 στις: 09/09/08, 22:24 »
Bairn

"- Αναζήτηση του μποζονίου Χιγκς, ενός θεωρητικού σωματιδίου, που μπορεί να εξηγήσει γιατί τα υπόλοιπα σωματίδια έχουν μάζα. Η επιβεβαίωση της ύπαρξης του μποζονίου Χιγκς θα συμπληρώσει τεράστιο κενό στη Θεωρία του Καθιερωμένου Προτύπου, που συνοψίζει τις γνώσεις μας για τα σωματίδια. Με την πάροδο των ετών, οι επιστήμονες έχουν περιορίσει το εύρος των πιθανοτήτων, σχετικά με τη μάζα που μπορεί να έχει το μποζόνιο Χιγκς, παρότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε μηχάνημα, ικανό παράγει αρκετά ισχυρές συγκρούσεις, ώστε να επιβεβαιωθεί η ύπαρξη του «σωματιδίου του Θεού», όπως λέγεται το Χιγκς.

- Εξερεύνηση της Υπερσυμμετρίας, που εκτιμά ότι ολόκληρη κατηγορία σχετιζόμενων, αλλά πιο ογκωδών σωματιδίων, υπάρχει πέρα από εκείνα του Καθιερωμένου Προτύπου. Η Υπερσυμμετρία μπορεί να ερμηνεύσει μία από τις πλέον παράξενες ανακαλύψεις των τελευταίων ετών: ότι η ορατή ύλη αποτελεί ποσοστό μόλις 4% του Σύμπαντος. Η σκοτεινή ύλη (23%) και η σκοτεινή ενέργεια (73%) είναι τα συστατικά του υπόλοιπου Σύμπαντος. Μία δημοφιλής θεωρία υποστηρίζει ότι η σκοτεινή ύλη αποτελείται από υπερσυμμετρικά σωματίδια, υ ονομάζονται νετραλίνο.

- Εξέταση του μυστηρίου της ΥΛΗΣ και της ΑΝΤΙ-ΥΛΗΣ. Όταν η ενέργεια μετατρέπεται σε ύλη, παράγει σωματίδιο και ένα αντίγραφό του -που ονομάζεται αντι-σωματίδιο- και είναι αντίθετα φορτισμένο. Τα σωματίδια συγκρούονται με αντι-σωματίδια, εξουδετερώνουν το ένα το άλλο, σε μικρή λάμψη ενέργειας. Σύμφωνα με συμβατικές θεωρίες του Σύμπαντος, ύλη και αντι-ύλη πρέπει να βρίσκονται σε ποσοτική ισορροπία. Απορία προκαλεί, όμως, το γεγονός ότι η αντι-ύλη είναι τόσο σπάνια.

- Αναπαραγωγή των πρώτων στιγμών, μετά τη Μεγάλη Έκρηξη (Μπιγκ Μπανγκ) που δημιούργησε το Σύμπαν. Στα πρώιμα στάδιά της, η ύλη υπήρχε σε μορφή θερμής, πυκνής σούπας, που ονομάζουμε πλάσμα κουάρκ-γλιονίου. Καθώς η «σούπα» αυτή ψυχραινόταν, υπο-ατομικά σωματίδια κουάρκς ενώθηκαν για να δημιουργήσουν πρωτόνια και νετρόνια, αλλά και άλλα σύνθετα σωματίδια. Ο LHC θα προκαλέσει τη σύγκρουση βαρέων ιόντων, μεταξύ τους, δημιουργώντας στιγμιαία θερμοκρασίες 100.000 φορές υψηλότερες από εκείνη του πυρήνα του Ήλιου, απελευθερώνοντας με τον τρόπο αυτά τα κουάρκς από τα «δεσμά» τους. Οι ερευνητές θα μπορούν έτσι να δουν πώς τα απελευθερωμένα κουάρκς συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την ύλη."

Ειναι ενα "συμμαζεμα" ολων των σωματιδιακων ερευνων στην ουσια, που αφορουν οχι μονο την αρχη του συμπαντος, αλλα και τη δομη της υλης!

Παιδια, το πειραμα προετοιμαζοταν επι μια 10ετια. Η ασφαλεια ολης της κατασκευης ειναι τρομερη και εχει μελετηθει μεχρι και η περιπτωση υπαρξης παραδοξονιων στην ολη κατασκευη ( υποψιν δεν εχουν μετρηθει στο υπαρχον συμπαν μεχρι στιγμης ;) ).

στη θεση σας, δεν θα ανησυχουσα παρα μονο για τα οικονομικα της Ελλαδας :D
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 09/09/08, 22:29 »

στη θεση σας, δεν θα ανησυχουσα παρα μονο για τα οικονομικα της Ελλαδας :D

ΓΙΑΤΊ ΤΙ ΈΧΟΥΝ?? ??   >:(

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #29 στις: 09/09/08, 22:42 »
Ειναι μια τεραστια μαυρη τρυπα που καταβροχθιζει τα παντα στο διαβα της ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος bairn of mosul

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • pisteveis afto p theleis na pisteveis
    • Προφίλ
    • myspace
« Απάντηση #30 στις: 09/09/08, 22:54 »
free ησουν αρκετα περιεκτικος

αντε να δουμε τι θα δουμε.εγω παντως συμφωνω με τον εξυπνοτερο ανθρωπο στον κοσμο,κατι παραπανω θα ξερει...(κ βαζει και στοιχημα)
otan oi alloi prospathoysan na paiksoyn mousikh oi P!nk Floyd aplws to ekanan

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 09/09/08, 23:41 »
καλά...μαζί σου...αλλά όχι οτι έβαλε και το τρελό ποσό έτσι?? ;D
περιμένει κ αυτός να δει τα αποτελέσματα ολου αυτού σαν τρελός....

Αποσυνδεδεμένος Jezus

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Got G.A.S. ???
    • Προφίλ
    • www.High-Gain.com
« Απάντηση #32 στις: 10/09/08, 03:04 »
Απορία προκαλεί, όμως, το γεγονός ότι η αντι-ύλη είναι τόσο σπάνια.

Eυτυχως που το συμπαν ειναι τοσο μεγαλο!  :D
Παντως αν δεν βρεθει, αυτο θα ανοιξει δρομο σε εναλλακτικες θεωρειες για την δομη και αλληλεπιδραση της υλης να καθιερωθουν, π.χ. θεωρεια κομβων, η συνδιασμο αυτης με θεωρια υπερχορδων κτλ.
Got G.A.S. ?
http://old.high-gain.com/myequip.htm

My equipment

http://myspace.com/cerberarec

Join me on Myspace

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #33 στις: 10/09/08, 11:58 »
Κακα τα ψεμματα, μιλαμε για ενα πειραμα που θα βοηθησει πολλους κλαδους φυσικης ( απο τη σωματιδιακη μεχρι την κοσμολογια ) να βρουν μια ακρη στις ατελειωτες θεωριες που υπαρχουν!

Επισης, η μελετη των δεδομενων ( που θα χρειαστει μια δεκαετια το λιγοτερο ) μπορει να οδηγησει σε μια ενοποιημενη θεωρια των 3 δυναμεων ( απο τις 4 ) και σε μια καλη αρχη για τους θεωρητικους φυσικους που τοσο καιρο αναζητουν την ενοποιηση!

Καλη αρχη ( απο το πρωι σημερα )
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος fuZZed

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: 10/09/08, 12:13 »
Ωραια!!!!! Με τα αποτελεσματα του πειραματος θα μας ξεφουρνισουν κ τπτ καινουργια οπλακια, τπτ βομβες εξαυλοσης, και αλλα τετοια χαρμοσυνα φουτουριστικα. Καθε αλλο παρα καλο για την επιστημη κ την ανθρωποτητα βλεπω να ειναι ολη η ιστορια.
slow the eggs - σιγα τ αυγα!!

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #35 στις: 10/09/08, 12:17 »
Η επιδοτηση του προγραμματος γινεται απο ευρωπαϊκους πανεπιστημιακους φορεις κι οχι απο τον αμερικανικο στρατο ( οπως λαμβανει ο αντιστοιχος επιταχυντης της αμερικης..που μεχρι το 2010 περιπου θα εχει κλεισει ). ;)

Αυτη τη στιγμη οι πληροφοριες που θα λαβουμε θα ειναι τοσες πολλες, που η πληρης αξιοποιηση τους θα γινει μετα το 2017-8. Ομως στο διαστημα θα εχουμε πολλες εξελιξεις στο επιπεδο της θεωρητικης Φυσικης κι οχι σε καποια ιδιαιτερη πρακτικη εφαρμογη ;)
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Fteo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • If it's too loud, you are too old!
    • Προφίλ
    • The Thermoshredders
« Απάντηση #36 στις: 10/09/08, 12:17 »
Ωραια!!!!! Με τα αποτελεσματα του πειραματος θα μας ξεφουρνισουν κ τπτ καινουργια οπλακια, τπτ βομβες εξαυλοσης, και αλλα τετοια χαρμοσυνα φουτουριστικα. Καθε αλλο παρα καλο για την επιστημη κ την ανθρωποτητα βλεπω να ειναι ολη η ιστορια.
Άμα βλέπαμε έτσι αρνητικά την κάθε εξέλιξη, ακόμα θα κυνηγούσαμε ζώα με κοντάρια και θα ζούσαμε σε σπηλιές...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: 10/09/08, 12:45 »
Άμα βλέπαμε έτσι αρνητικά την κάθε εξέλιξη, ακόμα θα κυνηγούσαμε ζώα με κοντάρια και θα ζούσαμε σε σπηλιές...
Άσχημα θα'τανε;Ήθελες να φας ,τσακ μία με το τόξο φρέσκο κρεατάκι.Ήθελες να κοιμηθείς;Ούτε νοίκια ,ούτε κοινόχρηστα,μπουκάριζες σε μια σπηλιά και καθάριζες.Ήθελες απ'το άλλο;Τσακ μία με το ρόπαλο ,από το μαλλί και ...
Ενώ τώρα πλήρωνε ψυχοθεραπευτές για το στρές ,τρώγε μεταλλαγμένα,κάνε τον σαλτιμπάγκο για να σε γουστάρει η γκομενίτσα,παντρέψου την κιόλας να την έχεις στο κεφαλάκι σου (δόξη και τιμή και σιγά παιδιά μη μ'ακούσει.... :o)ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ;;;; ??? ;) ;D :P

Αποσυνδεδεμένος Fteo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • The Thermoshredders
« Απάντηση #38 στις: 10/09/08, 12:50 »
Άσχημα θα'τανε;Ήθελες να φας ,τσακ μία με το τόξο φρέσκο κρεατάκι.Ήθελες να κοιμηθείς;Ούτε νοίκια ,ούτε κοινόχρηστα,μπουκάριζες σε μια σπηλιά και καθάριζες.Ήθελες απ'το άλλο;Τσακ μία με το ρόπαλο ,από το μαλλί και ...
Ενώ τώρα πλήρωνε ψυχοθεραπευτές για το στρές ,τρώγε μεταλλαγμένα,κάνε τον σαλτιμπάγκο για να σε γουστάρει η γκομενίτσα,παντρέψου την κιόλας να την έχεις στο κεφαλάκι σου (δόξη και τιμή και σιγά παιδιά μη μ'ακούσει.... :o)ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ;;;; ??? ;) ;D :P
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και το έχω σκεφτεί και εγώ αρκετές φορές... Η καμιά φορά πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται "Πόσο τυχερός είσαι που ξέρεις τόσα λίγα..." όταν βλέπω κάποιον παππού σε κανένα γραφικό χωριό που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ποτίσει τα 1-2 χωράφια του και τα ζώα του ίσα για να βγάλει το χρόνο και να ζήσει ήρεμα. Όμως θα σου πω ένα πολύ ισχυρό αντεπιχείρημα. Αν δεν υπήρχε η πρόοδος θα υπήρχε ηλεκτρική κιθάρα που παίζεις εσύ ή το μπάσο που παίζω εγώ???  ;D ή θα βαράγαμε κορμούς και θα χαιρόμασταν μόνοι μας?

Αποσυνδεδεμένος YmiRLinG

• Μπασίστας
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • A.C.A.B.=Always Carry A Banana
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: 10/09/08, 13:12 »
Απλα δεν θα επαιζες τοσο δυνατα. Να δεσεις 4 η 6 χορδες σε ενα ηχειο με μια ταστιερα μπορεις να το κανεις και μονος σου με ξυλα αν εχεις μαθει λιγο να τα χρησιμοποιεις. Νταξει μην ειμαστε και πλεονεκτες δεν βγαινουν 2340923751985W με ξυλα του δασους αλλα κατι γινεται ομως :P
Over large parts of the continent other people prefered to make money without working at all, and since the Disc had yet to develop a music recording industry they were forced to fall back on older, more traditional forms of banditry

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: 10/09/08, 20:28 »
Όμως θα σου πω ένα πολύ ισχυρό αντεπιχείρημα. Αν δεν υπήρχε η πρόοδος θα υπήρχε ηλεκτρική κιθάρα που παίζεις εσύ ή το μπάσο που παίζω εγώ???  ;D ή θα βαράγαμε κορμούς και θα χαιρόμασταν μόνοι μας?

ρησπέεεεκτττ!!!!!  ;D ;D ;D :up:

Αποσυνδεδεμένος Baroness

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: 10/09/08, 23:42 »
Παιδια η προοδος ειναι μονο καλη, γιαυτο την λενε και προοδο και οχι οπισθοδρομηση. Τα εργαλεια της ειναι το θεμα πως χρησιμοποιουνται....

Αποσυνδεδεμένος Fteo

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • The Thermoshredders
« Απάντηση #42 στις: 10/09/08, 23:56 »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #43 στις: 11/09/08, 00:01 »
Οκ, δεν εχουμε πολλη ζωη μπροστα μας! :D
DreamCatcher

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ΣΚΑΤΑ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: 11/09/08, 01:14 »
Παιδια η προοδος ειναι μονο καλη, γιαυτο την λενε και προοδο και οχι οπισθοδρομηση. Τα εργαλεια της ειναι το θεμα πως χρησιμοποιουνται....
Sorry αλλά η πρόοδος είναι απλά μια λέξη που σημαίνει να προπορεύεσαι στην οδό,να είσαι μπροστά.Η έννοια που δίνεις είναι ή αυτό που αισθάνεσαι εσύ για την πρόοδο ή αυτό που σου μάθανε ότι είναι.Για παράδειγμα οι λαχανοντολμάδες της γιαγιάς μου προέρχονται από μιά πολύ παλιά συνταγή και τα σπάνε...Γιατί να τους αλλάξω σώνει και καλά; ;)
Πέρα από τη πλάκα που κάνω τώρα,καταλαβαίνω πως το λες ,απλά εγώ νομίζω ότι για να πας μπροστά,μπορεί να χρειαστεί στη πορεία και να κόψεις ταχύτητα,αλλά και να κάνεις καμμιά φορά και λίγο όπισθεν...Γιατί αλλοιώς το πιθανότερο είναι ότι δεν θα φτάσεις εκεί που θες ,αλλά θα στουκάρεις και σε καμμιά κολόνα :)

Αποσυνδεδεμένος newGuitarMan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: 11/09/08, 01:46 »
αυτην την Τεταρτη θα γινει το 2ο ΒΙΝG BANG!!! τεχνητο ( CERN) ....τελειωσαμε παιδια...ηρθε το τεεεελοοοοοςςςς... :'(
Ποιο τέλος man; Θα γίνει σε κλίμακα πειραμάτων εργαστηρίου για λόγους έρευνας! Κανένα λινκ για να μάθουμε νέα;
Μμμμ...είμαι άκυρος τελικά! Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει και τέτοια καταστροφή από αυτό το πείραμα. Άργησα και να απαντήσω :P

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αααχααχαχαχα ;D

Αποσυνδεδεμένος Blacksheepιος

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: 11/09/08, 02:27 »
Οι παραθεσεις του freemind ηταν αγνο,αμολυντο ροκ!

Παράθεση
Επισης, η μελετη των δεδομενων ( που θα χρειαστει μια δεκαετια το λιγοτερο ) μπορει να οδηγησει σε μια ενοποιημενη θεωρια των 3 δυναμεων ( απο τις 4 ) και σε μια καλη αρχη για τους θεωρητικους φυσικους που τοσο καιρο αναζητουν την ενοποιηση!

Ειμαι αρκετα σιγουρος ωστσσο, οτι σημερα εχει επιτευχθει η ενωση των 3 απο τις 4 (της ηλεκρομαγνητικης,ασθενους και ισχυρης).
Το κολλημα ειναι η ενωση των 3 παραπανω με την βαρυτητα,επειδη ενω οι 3 αυτες εξηγουνται με την κβαντομηχανικη μικροκοσμικα, το βασιλειο της βαρυτητας κανει μπιζνες στον μακροκοσμο.Επιπλεον,ενω η κβαντομηχανικη δεν ειναι ντετερμινιστικη αλλα 'χαοτικη' και τρελιαρα  ;D , η βαρυτητα προτασσει ενα μοντελο σταθεροτητας στον μακροκοσμο,και η αντιθεση αυτη ειναι  a pain in the ass για την επιστημονικη κοινοτητα.

Επιπλεον,τα μπαμπουλιστικα σεναρια για τελος του κοσμου νομιζω εχουν θεολογικες πηγες..Οτι και καλα δεν πρεπει να διαβαινουμε στα χωραφια του θεου και της Δημιουργιας..
(επισης η 'επιστημονικη καταρτιση' των καταστροφολογων,χωρις να το εχω ψαξει, στοιχηματιζω οτι ειναι αναλογη των δημιουργιστων και της "creation science" που κυριαρχει στις ΗΠΑ)
Λεσπολιαρης αταλαντος κιθαροπαιχτικος αμνος.

Αποσυνδεδεμένος fuZZed

• Θαμώνας
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: 11/09/08, 10:56 »
Καλα μολις γινετε ολοι σας αντι-υλη θα σας πω εγω για προοδο....
Ας ειχα τα δεδομενα για λιγο και θας σας διακτινιζα ολους στο Α του Κενταυρου...

Ευχομαι σε ολους οσους συμμετεχουν στο πειραμα να κανουν καμια πατατα και να μετανσαρκωθουν σε γυναικεια εσωρουχα..!!!!!

slow the eggs - σιγα τ αυγα!!

Αποσυνδεδεμένος Angel~Archo

• Παλιός
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Aκροάτρια με απαιτήσεις...
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: 11/09/08, 12:40 »
Ελεος!!! Ειναι σοβαροι οι ανθρωποι? Εμαθα οτι μια κοπελα στο εξωτερικο μολις εμαθε για το Bing Bang θεωρησε οτι ηρθε "το τελος" και αυτοκτωνησε!(και μαζι της αλλοι ποσοι..)
I will always be with you
I'm the anchor of your sorrow
There's no end to what I'll do
'Cause I love you,I love you to death!

Αποσυνδεδεμένος Ibanezακιας

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Do you see me?
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: 11/09/08, 12:43 »
Free μας κάλυψες όλους.Ας ελπίσουμε πως οι 10000 επιστήμονες που συμμετέχουν στο πείραμα ν'αποδείξουν κάτι για να φύγουμε από την νοοτροπία του Θεού και τα ασυμάζευτα.Απλά ύστερα θα γελάμε με όσα θα πει η Εκκλησία.Συγχαρητήρια στους Έλληνες επιστήμονες που συμμετέχουν! 8)