Με αυτα που εχω καταληξει (γιατι εχουν περασει πολλα και διαφορα απο τα χερια μου):
Κιθαρες:
1) Warmoth custom superstrat με alder σωμα και καπακι quilted maple, birdseye maple λαιμο και ταστιερα, 22 ταστα και με floyd rose original τρεμολο, Bareknuckle VHII bridge, Seymour Duncan 59 neck και οι 2 με split.
2) ΕSP Horizon FR II (dark brown sunburst) με αλλαγμενους μαγνητες, Seymour Duncan custom custom bridge, Seymour Duncan 59 neck (αυτον ειχε εξαρχης στον λαιμο αλλα τον αλλαξα με zebra 59 αντι για μαυρο που ειχε)
3) Fender MIM stratocaster 70's reissue με EMG SAV μαγνητες και ολο το υπολοιπο κυκλωμα απο το DG set, καθως και αλλαγμενο pickguard με Warmoth aftermarket. Σε αυτη σε λιγο θα αλλαχτει το tremolo με αντιστοιχο 6βιδο Wilkinson
Ενισχυτες/εφφε:
Fractal Audio Axe FX Standard για ολους τους ηχους μου (εξομοιωσεις ενισχυτων, εφφε, τα παντα γενικα), ειτε σε τελικο και καμπινα, ειτε direct για ηχογραφηση κτλ
Art SLA-2 τελικος ενισχυτης (στουντιακος ενισχυτης με flat response, οχι κιθαριστικος ενισχυτης)
Αναμενεται ακομα να παρω ενα καλο midi controller
Eπισης εχω και εναν Vetta (Vetta II ουσιαστικα με firmware κτλ) μαζι με τον controller FBV. Ο Vetta εχει φρικαρει λιγο και θελει επισκευη γιατι απο ελαττωματικο επεξεργαστη την πατησε και τωρα θελει αλλο... Απλα δεν τον φτιαχνω γιατι δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τον χρησιμοποιησω πλεον... Μαλλον θα τον χρησιμοποιω πλεον σαν 2η καμπινα 2x12)
Ηχεια: Peavey 4x12" shefield 75αρια ηχεια (την εχω απο εποχη που ειχα εναν Ultra 120 Peavey head) την οποια καποια στιγμη θα θελα να αλλαξω, οχι οτι ειναι κακη αλλα θα θελα να παω σε κατι καλυτερο (πχ Mesa Boogie 4x12)