Προς Αυτάρεσκο Καθίκι Μεγάλο Βεζίρη Χαλίφη-στην-θέση-του-Χαλίφη Ιζνογκούντ: Για να με ευχαριστείς μάλλον δεν κατάλαβες τους χαρακτηρισμούς. ;)Εγώ σωστά το εξέλαβα το μην σου,εσύ είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες το ύφος σου?Ή μήπως τελικά ισχύει αυτό που έχεις ως υπογραφή?
Η προσπάθειά σου να προσβάλλεις, ήταν πλήρως κατανοητή και ακόμα περισσότερο αναποτελεσματική. Αυτό για το οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος, είναι η προσπάθειά σου να καταλάβεις το περιεχόμενο του αρχικού μου ποστ. Δεν πειράζει. Σίγουρα ήταν πιο εύκολο να με αποκαλέσεις όπως με αποκάλεσες. Ίσως και να χρησιμοποιήσεις την "υπογραφή" μου... Ουπς, το έκανες. Δεν είσαι ο πρώτος. Είναι αστείο πάντως τα μέρη που δε σου αρέσουν, να καλύπτονται απο το μοτίβο της υπογραφής μου (βλ. Πρακτική χρησιμότητα του βίντεο) ενώ αυτά που σε ενδιέφεραν (βλ.Σχόλιο χρονισμού) να χαρακτηρίζονται απο άκρα σοβαρότητα.
Στην ουσία,αυτο που λες για την τεχνική είναι λάθος.Τα λάθη είναι λάθη,είτε κάποιος μελετάει ένα μήνα είτε ένα χρόνο.Θέλουν διόρθωση.Δεν ξέρω αν έχεις μελετήσει ποτέ σου για μέρες πάνω σε κάτι αλλά πιστεύω αυτό το καταλαβαίνεις.Σιγά μη δώσω και συνθήκες ατμ πιέσεως για να μου πει κάποιος αν κάνω κάτι λαθος ή όχι!
Ναι, έχω μελετήσει για μήνες πάνω σε κάτι. Και τα λάθη δεν είναι τόσο αντικειμενικά. Αλλη προσέγγιση θέλει κάποιος με πείρα για να τα διορθώσει, άλλη προσέγγιση θέλει κάποιος καινούργιος. Αλλη κριτική θα κάνεις σε κάποιον που παίζει 10 χρόνια και ποστάρει το εν λόγο βίντεο, άλλη κριτική θα κάνεις σε κάποιον που παίζει 6 μήνες και ποστάρει το παραπάνω βίντεο. Αλλά και πάλι τι ξέρω? πλέον έγινα και χαζός εφόσον είμαι ανίκανος να κατανοήσω τους χαρακτηρισμούς σου.
Τέλος,αυτό που λες για την πρώτη νότα είναι αληθές.Πράγματι το χέρι μου αργεί να προετοιμαστεί,κάτι το οποίο δημιουργεί πρόβλημα στην μελέτη.Αυτό είναι το μόνο σχόλιο που έκανες το οποίο βοηθάει χωρίς να προσβάλλει.
Ας κάνω άλλο ένα εποικοδομητικό σχόλιο: Η αργοπορία στο χέρι ΔΕΝ προκαλεί πρόβλημα στη μελέτη. Ανάποδα πάει. Η μελέτη σου είναι τέτοια, που "δημιουργεί" αργοπορία στο χέρι. Και για την ακρίβεια, η μελέτη σου ήταν τέτοια που έδωσε βάρος στην ανάπτυξη της ταχύτητας στις πρώτες χορδές, παραμελόντας τις μπάσες. Όταν ήρθε η ώρα να παίξεις arpeggio μεγαλύτερα απο 3 χορδές, στη μελέτη σου, όταν έφτανες στις πρίμες, το χέρι "πεταγόταν" όχι πολύ, ίσα ίσα να σου δώσει την αίσθηση οτι τη κατέχεις την άσκηση. ΟΛΟΙ το παθαίνουμε αυτό. Η θεραπεία είναι μετρονόμος, που θεωρώ οτι έχεις στάνταρ. Ρίξε τη ταχύτητα όσο χρειάζεται ώστε να σου βγαίνουν οι νότες αβίαστα και προπαντώς ισόχρονα.
Είδες?Αμα προσπαθήσεις μπορείς να πεις καποια πράγματα χωρίς να τσαντίζεις τους άλλους(και χωρίς λόγο μάλιστα).Σε χαιρετώ!
Ναι, φυσικά και μπορώ.Μεγάλο παιδί είμαι. Αλλα δεν έχει πλάκα!

Πράγματι δεν υπάρχει κατηγορία που να περιγράφει ακριβώς αυτό που έχω στο βίντεο αλλά καιρός να υπάρξει!Το να κρίνουμε την καλλιτεχνική αξία μιας διασκευής δεν είναι τόσο σημαντικό,άλλωστε,κάτι που εμένα με συγκινεί κάποιον άλλον τον αφήνει αδιάφορο.Ενώ τα ζητήματα τεχνικής προσφέρονται πολύ περισσότερο για αντικειμενική και εποικοδομητική κριτική.
Δεν έχεις δεί παλαιότερες ιστορίες με ζητήματα τεχνικής, για αυτό τα λες αυτα....

Ασε που κακά τα ψέματα, αμα αρχίσουν όλοι να ποστάρουν τεχνικές τους προς κρίση, ή που θα γεμίσει ο πίνακας, ή που θα σφαχτούνε όλοι...