Μπράβο Άλεξ!!!
Η μελωδία είναι πάρα πολύ ωραία, με πολύ όμορφη ανάπτυξη και κορύφωση. Ο Ακης, ο Μανώλης και ο Γιάννης έχουν βάλει άκριβως ότι χρειάζεται και η ατμόσφαιρα χτίζει σιγά σιγά ένα όμορφο κουκούλι με εσοχές και έξοχές όπου χρειάζεται με γεμισματάκια φιλικά προς το "περιβάλον". Δεν γνωρίζω αν έχει γίνει συλλογική δουλειά στην ανάπτυξη της σύνθεσης, αλλά το αποτέλεσμα πείθει ότι ακούς μπάντα...
Να πω επίσης ότι το stroking σου στη lead, σε ένα τέμπο σαν το 96 (κάπου εκει το μέτρησα) πάνω στις κορυφώσεις, μου φώναζαν μια overdrive ή distorted κιθάρα να παίζει το σχήμα της ακουστικής πίσω στο βάθος. Σκέψου το...
Επίσης η παραγωγή προβλέπω ότι θα είναι πάρα πολύ καλή.
Σε ευχαριστω φιλαρακι...
Τα παιδια ειναι πολυ καλοι μουσικοι και καταλαβαινουν απολυτα τις "περιεργειες" μου..Αυτο σημαινει πως αν και εγω δινω την κατευθυνση για το ολο κομματι,ξερουν αμεσως πως να πιασουν το feel του τραγουδιου,να αποδωσουν μουσικα αυτο που σκεφτομαι και πολυ απλα να βελτιωσουν την συνθεση με το παιξιμο τους..Αν ησουν και εσυ Αθηνα πλευρα ξερεις πως στανταρ θα μου εγραφες μερικα κομματια για τον δισκο..

Για το αν θα μπει η οχι ρυθμικη drive κιθαρα στα refren,εχουμε ενα debate με τον παραγωγο μου εδω και αρκετες μερες..Η αληθεια ειναι πως δεν εχω ακομα αποφασισει..Δεν ηθελα να το φορτωσω αρχικα με γκαζια στο background αλλα ισως τελικα υπαρχουν στην τελικη μιξη..Θα ξερουμε συντομα..

ΑΑ!!! Σηκωσε το τηλ σου! Ε ε ερχομαι Σαλονικα βολτα το σκ!!!!!
Γεια και χαρα!Λοιπον..πολυ ωραιο το κομματι
.Μπορω να πω οτι απο την πρωτη κιολας ακροαση μου αρεσε πολυ.Ειμαι γενικα φαν της μελωδικοτητας(την οποια συναντησα στο κομματι αυτο)..και οχι τοσο του shredding..το οποιο βρισκω ανουσιο,επιδεικτικο και πολυ κουραστικο.Η μαγκια δεν ειναι να δειχνεις στον κοσμο αν μπορεις να σολαρεις πιο γρηγορα κ απο την διαρροια(γιατι πολυς κοσμος το κανει αυτο και δεν λεει και απολυτως τπτ)..αλλα αν μπορεις με ενα απλο κομματι κ με μια σωστη μελωδια να προκαλεσεις καποια συναισθηματα στον αλλο.Και το κομματι το πετυχαινει.Συγχαρητηρια λοιπον..επιτελους και ενα ομορφο πραγματικα κομματι
.
Υ.Γ. :Οι shredders..μην πεσετε να με φατε.Την αποψη μου ειπα απλα για το shredding την οποια εχω κ δικαιωμα να παραθετω δημοσια.
Ευχαριστω φιλαρακι..Να'σαι καλα...
Γνωριζεις ηδη την αποψη μου επι του θεματος..Αν και ανηκω στους κιθαριστες που γουσταρουν τα γρηγορα περασματα και την τεχνικη οπου χρειαζεται,βαζω πανω απ'ολα την μελωδικοτητα,την εκφραση και την συνθεση..Μετα τα υπολοιπα...
Τωρα το αν καταφερνω κατι με αυτα που εχω στο κεφαλι μου δεν ξερω..Αλλα απο οτι μου λετε μαλλον σε καλο δρομο ειμαι..

Πολύ ωραίο κομμάτι master Alex. Θα πρέπει να το ακούσω πάρα πολλές φορές για να γράψω κάτι και πάλι δεν θα είναι ουσιαστικό φοβάμαι...Ξεκινάει πάρα πολύ όμορφα. Δίνει σαφή προσανατολισμό στο κομμάτι. Στο 55-1.05 μου θυμίζει λίγο petrucci. ΠΟλύ ωραία συνέχεια μέχρι το 2.10. Το γυρισμα ( 2.15 ) είναι γ**άτο, αλλά να την πω την κακία μου, θα ήθελα λίγο πιο επιθετική προσέγγιση στο κλείσιμό της (2.20) ( αν και φαντάζομαι στα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου θα μου φύγει η κάψα
). Από εκέι και έπειτα το "φερνεις σπίτι" που λένε και οι τουρίστες...Η αυξανόμενη ένταση στο 3.20 λογικά θα αποκτήσει τον χαρακτήρα της με την τελική παραγωγή. Γενικά όμορφες εκφράσεις, χαρακτηριστικό vibrato και τόνος, στα περισσότερα σημεία σαφές αυτό που θέλεις να πεις ( για μένα το πιο σημαντικό ). Τα σχόλια σε καμία περίπτωση δεν είναι πικρόχολα, και αν ακούγονται έτσι ελπίζω να με συγχωρέσεις. Σαν ακροατής και μόνο, δεν διατηρώ αυταπάτες εκτελεστή ( για να ορίσω και την θέση μου...
). Αν η αποδέκτης αντικατοπτρίζεται στο κομμάτι, ο θεός είχε κέφια όταν την σχεδίαζε
. Και πάλι μπράβο, αντε να τον δούμε και στα ράφια.
Ευχαριστω Σιμο..Να'σαι καλα μαν..
Δεν μου φαινεται τπτ πικροχολο..Καλα κανεις και τονιζεις καποιες λεπτομερειες..
Ευχαριστω και παλι..
Alex πραγματικά το κομμάτι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!! Ξέρεις, σπάνια συναντώ κομμάτια που λέω..."αυτό θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ". Πάρα πολύ ωραίο, μελωδικό, "απλό", άμεσο, ακούγεται ευχάριστα ως Instrumental.
Αυτό είναι shred παίδες...!!!!

Με το καλό το δισκάκι λοιπόν, που σύμφωνα με αυτό που ακούω τώρα...δεν θα είναι δισκάκι, αλλά δισκάρα!!! 
Μπράβο ρε μάγκα...

Σε ευχαριστω πολυ..
Γενικα προσπαθω να γραφω instrumental που ειναι αυτο που λεμε "τραγουδια" και οχι μια φλυαρη κιθαρα με μερικα ακομα οργανα στο background...
Τωρα για το αν τα καταφερνω καλα,εσεις θα μου πειτε στην πορεια...

Ελπιζω οταν κυκλοφορησει το cd να σου αρεσει και να δικαιωνει το σχολιο σου...
Να'σαι καλα...