Ούτε εγώ ακούω τέτοια μουσική, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι αντικειμενικά!
Κατ'αρχήν το παίξιμο της κιθάρας μου φάνηκε πολύ καλό και σωστό,στο τέμπο του κλπ...και οι ήχοι καλοί είναι σε γενικές γραμμές
Ο προγραμματισμός των drums επίσης μια χαρά...ως προς τις αξίες, οι δυναμικές θέλουν δουλίτσα ακόμα-ένας νορμάλ ντράμερ φαντάσου δεν χτυπά ακριβώς με την ίδια δύναμη κάθε φορά κι αν πειράξεις τις δυναμικές,θα ακούγονται και πιο φυσικά τα τύμπανα

Για το μπάσο,σιγουρα θα ήταν καλύτερα με φυσικό μπάσο,αλλά αφού δεν έχεις τι να κάνουμε...Δεν έχω ασχοληθεί με virtual μπάσα οπότε δεν ξέρω τις δυνατότητές τους
About panning τώρα...έχε γενικά στο μυαλό σου ότι τα όργανα που "απλώνονται" όπως το μπάσο,η μπότα και τα πλήκτρα πρέπει να είναι στο κέντρο ενώ τα υπόλοιπα όπως το hihat ή οι κιθάρες να πανάρονται...Επίσης η φωνή ή το σολο κιθάρας δεν μπορεί να ακούγονται από την άκρη αλλά όσο πιο κεντρικά γίνεται
Αυτά που λέει ο δρακουμέλ για τα πολλά takes είναι σωστά...Προσπάθησε πχ μια ρυθμική κιθάρα να την ηχογραφήσεις 2 φορές κάθε φορά με διαφορετικό ήχο...κάθε ήχος να έχει τα στοιχεία που δεν έχει ο άλλος(πχ τη μια φορά με υψηλομεσαία,την άλλη με μπασομεσαία,τη μία με stratocaster την άλλη με lespaul κλπ κλπ)ώστε να πετύχεις με την μίξη τους έναν καλό ήχο
Για το ezdrummer σόρυ αλλά δεν έχω ιδέα από μίξη τυμπάνων και πιατινιών, ρύθμισα την ένταση μόνο του καθενός (γιατί αυτά μπορείς μόνο να ρυθμίσεις με το ezdrummer) όπως μου ακουγόταν εμένα καλύτερα!
Στο πάνελ του Ezdrummer πάνω από τα faders υπάρχουν και τα pan απ'όπου μπορείς να πανάρεις το κάθε τύμπανο...Επίσης (δε θυμάμαι ακριβώς πως γίνεται) μπορείς να σπάσεις τα τύμπανα σε ξεχωριστά κανάλια(multichannel) ένα το κάθε τύμπανο και να τα επεξεργαστείς από το cubase..να βάλεις βάθη, compressors..κάπως έτσι θα γίνουν τα τύμπανα πιο αληθοφανή

Για το panning των τυμπάνων, αν και έχει κάποια presets to ezdrummer, φαντάσου ότι έχεις απέναντί σου ένα σετ drums και πανάρεις όπως τα βλέπεις...δηλαδή κέντρο μπότα και ταμπούρο, δεξια hihat,κάπου ανάμεσα το crash, αριστερά ride κοκ για τα υπόλοιπα
Good job γενικά

(ειδικά στο μετάλικα)
Φαίνεσαι ότι έχεις όρεξη για ψάξιμο πάντως