Να σας καλησπερισω!
Ειμαι νεους, οπως λενε και στο στρατο και ενδιαφερομαι για την αγορα κιθαρας (ηλεκτρικης).
Η εμπειρια μου ειναι μικρη, ειμαι ασχετος γυρω απο μαγνητες, χορδες και ολα τα αλλα καλουδια που χουν οι κιθαρες. Εχω παιξει με squier stratocaster, epiphone lespaul, samick και ibanez (δεν θυμαμαι μοντελα), παντως μου φανηκαν σχετικα αθλιες, δηλαδη με δυσκολη, χοντρη και αβολη ταστιερα, μη ποιοτικος ηχος (και δεν εφταιγε ο ενισχυτης) εκτος απ τη les paul

.
Δεν μπορω να διαθεσω πανω απο 600-700 ευρω.
Τα ακουσματα μου και αυτα που θα θελα να παιζω ειναι κυριως classic rock και ψιλο-heavy (b. sabbath, led zeppelin, guns and roses, scorpions, deep purple κλπ).
Απ αυτες που χω δοκιμασει η epiphone μου φανηκε πιο ποιοτικη. Α εχω παιξει και με jackson αλλα μου φανηκε πολυ "γκαζατη" για αυτα που θελω..
Θελω μια κιθαρα η οποια θα μπορεσει να με συνοδεψει στα πρωτα μου βηματα αλλα και αργοτερα οταν θα θεωρουμαι σχετικα εμπειρος. Δεν ζηταω υπερβολες αφου και θα μου κοστησουν πολυ παραπανω απ αυτα που μπορω να διαθεσω και οι δυνατοτητες της κιθαρας θα μεινουν ανεκμεταλλευτες

Εμφανισιακα (γιατι πιστευω πρεπει να σε "εμπνεει" και εμφανισιακα η κιθαρα σου) μαρεσει αρκετα η lespaul
Please βοηθηστε

Δεν εχω καποιο κολλημα μα την lespaul και οποιαδηποτε αλλη προταση ειναι ευπροσδεκτη.
Απο ενισχυτες τι εχετε να προτεινετε? Πιστευω ενας 20αρις marshall ειναι μια καλη αρχη.
Γεια σας και ελπιζω να τα λεμε!