Αποστολέας Θέμα: συνδεσμολογια για tascam 122L και tech 21 amp  (Αναγνώστηκε 3666 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος taxfreesax

  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • *****
  • Μηνύματα: 940
  • Φύλο: Άντρας
  • why so serious ?
    • Προφίλ
θα ηθελα καποιος που χρησιμοποιει την καρτα ηχου tascam 122L να μου πει πως θα συνδεσω τον ενισχυτη tech 21 trademark 30 πανω στην καρτα αυτη ωστε να μπορω να ηχογραφησω στο pc.

http://www.isitetv.com/f675d8aec99e98b4e62c6aae5fb12fb6-p4.htm?KeepThis=true&TB_iframe=true&height=345&width=515

http://www.productwiki.com/upload/images/tascam_us_122l.jpg

να αναφερω εδω (για οσους δεν γνωριζουν) οτι ο συγκεκριμενος ενισχυτης διαθετει DIRECT OUT εξοδο για απευθειας συνδεση με καρτα ηχου,χωρις να χρειαζεται η χρηση μικροφωνου,για υποδοχη XLR καλωδιου (female).

επισης θα ηθελα τη γνωμη σας για το αν θα ηταν αποτελεσματικοτερο για καλυτερη ποιοτητα ηχου η χρηση διπλου XLR καλωδιου ή καλωδιου XLR - JACK .

ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: 04/10/08, 12:55 από taxfreesax »

Αποσυνδεδεμένος BluesMe

  • Παλιός
  • ****
  • Μηνύματα: 433
  • Φύλο: Άντρας
  • Music is the universal language of mankind..
    • Προφίλ
Απ: συνδεσμολογια για tascam 122L και tech 21 amp
« Απάντηση #1 στις: 26/10/08, 01:18 »
Είμαι κάτοχος της 122L. Σύμφωνα με αυτά που είδα στο βίντεο και με όσα γράφεις, εγώ θα επέλεγα να συνδέσω το Direct Out με το Line/Guitar In της κάρτας. Από την άλλη απλά σκέφτομαι πως ίσως να είναι περιττό να κάνεις κάτι τέτοιο, αφού η είσοδος αυτή της κάρτας είναι Hi - Z, με προενίσχυση δηλ. για κιθάρα. Βέβαια έχει switch που επιλέγεις εσύ οτι θέλεις, όπως θα ξέρεις ήδη. Εσύ όμως παίρνεις προενίσχυση από τον ενισχυτή σου, άρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το απλό Line In (το Left δηλαδή). Φιλική συμβουλή...προτίμησε να ηχογραφήσεις με μικόρφωνο. Θα δεις ή μάλλον θα ακούσεις τη διαφορά. Η κάρτα εξάλλου έχει και Phantom Power, οπότε μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε δυναμικά αλλά και πυκνωτικά μικρόφωνα. ;)