εμενα παλι δε μου πηρε καθολου καιρο για να αναζητησει κατι αλλο το αυτι μου οταν ακουσα τους vox modelling(και τους ακουσα ολους μεχρι κ τους πανακριβους τοτε μπλε valvetronix).
Πηρες τελικα ενισχυτη???δυο πραγματα βλεπω που προσωπικα θα με απασχολουσαν:
1) ποσο "ροκ" θελεις να ειναι ο ηχος σου???π.χ. ενα χαρακτηριστικο τραγουδι που σου ερχεται στο μυαλο
2) Αν εισαι κ πολυ ροκ-μεταλ τυπος η κιθαρα που εχεις παλι προσωπικα αν κ πιστευω κ στους περισσοτερους, δεν κανει στην μορφη που ειναι. Κοινως δεν εχει humbuckers...ναι ξερω πολλα ροκ συγκροτηματα Single coil, malmsteen mpla mpla αλλα κατα βαση χρειαζεσαι humbucker τουλαχιστο στη bridge Θεση.
Παρεμπιπτοντως κ μια κ αναφερθηκαν καποιοι fender, ενας ενισχυτης που παντα με ενδιεφερε, ειναι ο fm212dsp. 100 watt, 212, καλη κατασκευη κ τωρα η εκπληξη. Ολοι οι ηχοι του superchamp xd που καποιος ποσταρε πιο πανω. (το modelling κομματι ειναι ακριβως το ιδιο...)
ΜΗ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑ(ΤΙΜΙΑ ΜΕΝ) fender fm212r, οπως δεν πρεπει να μπερδευονται οι fm65r με τους fm65dsp(κ αυτος εχει τους ιδους ηχους με τον "tube" superchamp xd).
ιδιαιτερα ο 212 ειναι κοντα στην τιμη του superchamp xd εχει 2 12ιντσα(ε, ναι το μεγεθος μετραει τελικα

) κ συμφωνα με τους φανατικους φεντεροφορουμαδες δεν εχει το φλαμπαρισμα του 10ιντσου του superchamp, ενω οι ηχοι βγαινουν ιδιοι(κ λιγο πιο καθαροι στις χαμηλες εντασεις). Εχει 2 αξιοπρεπη metal presets καποια πολυ καλα generic rock κ τα υπολοιπα βασιζονται στις καλυτερες στιγμες της fender.
Aν τελος θελεις τον βασιλια των φθηνων ενισχυτων στα 200 που θα σου πει σηκω βγες απο το δωματιο απο τις ηχοσφαλιαρες (punch!) οπωσδηποτε μιλαμε για τον peavey bandit 112 στα 200 απο dv247.com...ακομη θυμαμαι ποσο ευκολα ταπεινωνε ενα marshall dsl401 στα heavy θεματα(οχι στον marshall ηχο...). Κι ακομα θυμαμαι τον 50ρη vox Που οσο πιο πολυ ανεβαζα την ενταση τοσο πιο πολυ βουιζε(κ δε βαζω το metal zone???).
Δεν ειμαι καθολου μα καθολου φαν των πεταλιων σε καθαρο καναλι, αλλα μπορει εσυ να θεωρεις καλυτερη μια τετοια λυση. Κλασσικα ακου ο,τι μπορεις αν δεν πηρες ηδη. Κι αν καποιοι ζουν κοντα σου κανονισε ενα καφε να ακουσεις ολα αυτα που λεμε εδω!εγω ειμαι απο επαρχια-Θεσσαλονικη, οποτε...