Είμαι στη δύσκολη θέση να πω πως στον υπολογιστή μου δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα είτε .com είτε .exe και επίσης δεν αναγνωρίζεται και η κατάληξη .lnk των συντομεύσεων. Για να ανοίξω ένα πρόγραμμα πρέπει να ανοίξω κάποιο αρχείο που διαβάζει, και μόνο έτσι. Έχω το Kaspersky antivirus 7 γνήσιο και δεν βρήκε κάποιο ιό. Το μόνο link που περιγράφει το πρόβλημα μου είναι
αυτό, μόνο που εγώ δεν μπορώ να τρέξω ούτε τα προγράμματα με κατάληξη .com με αποτέλεσμα να μην ανοίγει ούτε το command prompt! Προφανώς κάτι έχει αλλάξει την registry, αλλά δεν εγκατέστησα κάποια εφαρμογή όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα, ούτε βρέθηκε κάποιος ιός από το av (εκτός κι αν είναι κάποιος που δεν υπάρχει στη βάση του kaspersky). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να ανοίξω κάποιο registry editor, ούτε των windows, ούτε να εγκαταστήσω άλλο, αφού δεν δουλεύουν τα αρχεία .exe, και έτσι δεν μπορώ να αποκαταστήσω τη ζημιά χειροκίνητα. Αυτό που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο περίεργη είναι ότι όταν μπαίνω σε safe mode με command prompt αυτό δουλεύει κανονικά, αλλά στη registry όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι σύμφωνα με το link που παρέθεσα παραπάνω. Τι να κάνω??? Βοήθεια!!!