Για τον Μπραζίλη=Βασίλη θαυμάζω τους ανθρώπους που ασχόλουνται με πράγματα που φαινομενικά δεν τους αποκομίζουν κέρδος,μου ήσουν συμπαθής πριν σε γνωρίσω λόγω του ονοματός σου,ή Μητέρα μου είναι απο τη Βραζιλία και οτιδηποτε σχετικό με προδιαθέτει θετικά.Η προσπάθεια που κάνεις είναι τεράστια και το ποιό ενθαρυντικό είναι πως την κάνεις με την ψυχη και όχι με το μυαλό σου,θα ήθελα πολύ να βρεθεί ένας τρόπος από όλους μας για να σε ευχαριστήσουμε για την αφοσιωσή σου,επίσης μου άρεσε το καπελάκι σου..
Για την Argentina=Δεν ξέρω εαν έχεις λάβει μέρος ποτε σε παρόμοιες εκδηλώσεις αλλά μου φάνηκε πώς είχες κάτι στο μυαλό σου,μιά εικόνα ίσως που δεν την είδες,θέλω να σου πω πως η διαφορετικότητα είναι τελικά αυτή που μας κάνει ξεχωριστούς και η αποδοχή μας απο το συνολο είναι απόροια του κατα πόσο θέλουμε εμείς να μας ανακαλύψουν,σημασία είχε το οτί ορισμένοι άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα καταφέρανε να βγούνε απο το καβούκι τους και να γνωριστούνε.Θα ήθελα πολύ να σε συναντήσουμε και στο μέλλον γιατί για μας μετράει αυτό που είσαι και είσαι ότι γράφεις,σου έχω ξαναπεί πως γράφεις υπέροχα άρα δεν πρέπει να κρύβεσε πίσω απο το Λάμπρο γιατί σε είδαμε και σε ευχαριστούμε που ήρθες..
Για τον X VERSUS=Ενα τραγούδι του Τερζη παραφράζω{Το έταιρον σου ήμιση πως το 'χεις σε εκτίμηση..Δεν το ταλαιπώρεις και το κατανοείς..}Είσαι απίστευτος και ταιριάζεις πολύ με το Νίκο,δεν νομίζω να τα φτιάξετε ποτέ αλλά ταιριάζετε πολύ γιατί είστε πολύ διαφορέτικοι και αλληλοσυμπληρωνοσάστε.Κάτα τα άλλα έχεις απίστευτη αίσθηση του χιούμορ και βοήθησες πολύ να σπάσει ο πάγος και η αμηχανία της πρώτης συνάντησης,έχεις καλές ιδέες που πέριμένω να τις προωθήσεις,χάρηκα που σε γνώρισα..
Για την Pascal=Πραγματικά δεν ήξερα πώς να σε άντιμετωπίσω,στα λόγια και τις κινήσεις μου θύμιζες πολύ μιά καλή μου φίλη που σέβομαι πολύ και αυτό με μπέρδευε αρκετά ώστε να σου μιλάω μία στον εννικό και μία στον πληθυντικό.Εχεις μία χαρούμενη αντίληψη των πραγμάτων και μία αισιόδοξη ματιά,προσπαθείς να είσαι πάντα ευγενική,χαλιναγωγείς τα συναισθηματά σου και δεν δείχνεις εύκολα την δυσφορία σου αν κάτι σε ενοχλήσει,πιστεύω πως θα τα καταφέρεις πολυ καλά σε ότι και αν κάνεις και μάλλον στη ζωή σου θα ασχοληθείς με παραπάνω του ενός πραγμάτων.
Για τον justin=Με σένα έπαθα σοκ!!Είσαι πολύ ζωντανός άνθρωπος και πολύ αληθινός,μακάρι να φτάσουμε στην ηλικία σου και να είμαστε σαν εσένα,απόδειξες σε όλους πως ο άνθρωπος μπορεί να μείνει ζωντανός και νέος ασχέτως αν τα χρόνια περνούν,θα ήθελα πολύ να καθόσουν μέχρι το τέλος και νομίζω πώς ήσουν ο αληθινός σταρ της παρέας αν και δεν το επιδίωξες καθόλου,κάθε σου λέξη και ένα μάθημα ζωής για εμάς,πραγματικά σε σέβομαι και σε θαυμάζω,να σαι πάντα καλά.
Γιά τον φίλο του Γρηγόρη(Τον Μπάμπη αν θυμάμαι καλά)=Αν και μάλλον δε θα διαβάσεις αυτές τις γραμμές θέλω να σου πώ πως η προσφορά σου και η διάθεση να βοήθησεις όλους έμας μόνο καλή εντύπωση μου έκαναν,ασχέτως εάν τα καταφέρεις και εαν βρείς το χρόνο για αυτο,θέλω να σε ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σου.
Για τον φίλο της Pinelopi.Μου άρεσε που την στήριξε και ήταν μαζί της σε ένα μέρος που δεν ήξερε κανέναν και πιθανόν να μην είχε κοινά ενδιαφέροντα με εμάς,αυτό εγώ το αποκαλώ μικρή θυσία και για αυτό του ευχομαι καλή συνέχεια.
Για τη seirine=Είσαι τελικά μία γυναίκα προσφορά,τρία σε ένα δηλαδή.Είσαι μητέρα,σύζυγος και φίλη μου.Το είχαμε ανάγκη να βγούμε λίγο έξω και νομίζω το ευχαριστήθηκες και εσύ.Σε ευχαριστώ που επέμενες να πάω,ήξερες πως χωρις εσένα δεν πάω πουθενά και παρόλο που ήσουν αύπνη με ακολούθησες.Χάρηκα που για μία ακόμα φορά έγινες συμπαθής,είσαι πολύ αγαπητή στους άλλους και βγάζεις κάτι θετικό,ξέρω πως όλη μέρα τρέχεις σαν το Βέγγο και πως αξίζεις περισότερα απο όσα έχεις μέχρι τώρα.Θα ήθελα να ήσουν ποιό ομιλιτική και να καταλάβεις πως με αυτά που έγραψες έχεις τη δικιά σου ξεχωριστη θέση στην παρέα και δε συνοδευεις εμένα.Σε ευχαριστώ που με στηρίζεις σε πράγματα και σε ώρες που δε θα στήριζα ούτε εγώ τον εαυτό μου.
Για εμένα=Πρέπει κάποτε να μάθεις να εμπιστεύεσαι ποιό γρήγορα τους ανθρώπους,έκανες δύο ώρες να εγκλιματιστείς στο περιβάλλον
και αυτό στο μέλλον μπορεί να σου κοστίσει.Απο μικρό παιδί γράφεις και γράφεις μάλλον καλά,είναι καιρός να προχωρήσεις παρακάτω και να πιστέψεις στις δυνάμεις σου,πρέπει να πάψεις να σκέφτεσε μονίμως τα προβληματά σου και πως θα τα λύσεις,ξέρω πως ρισκάρεις πολλά και ξέρεις πως δεν είσαι μόνος σου πλέον αλλά όλα θα πάνε καλά,κάνε μόνο τις σωστές κινήσεις..
Αυτές ήταν οι εντυπώσεις μου απο τη συναντησή μας,δε ξέρω κατα πόσο έπεσα μέσα σε αυτές αλλά το σίγουρο είναι πως δε το μετάνοιωσα ουτε γιά μία στιγμή.Χαίρομαι πολύ που σας γνώρισα,θυμάμαι ακόμα τα χαρακτηριστικά των προσώπων σας και αυτό είναι μάλλον καλό,καλή μέρα σε όλους μας..