Δε λες για ποια ενδιαφερεσαι βεβαια! Γενικα κ αοριστα και εγω εχω ακουσει οτι ειναι καλα!
Αν ενδιαφερεσαι παντως για chorus, οριστε μια γνωμη για το chorus/vibrato (waterfall), για το fx-loop του ενισχυτη (η λιγο γενικοτερα (και κατα προσεγγιση) μετα απο ενα overdrive/distortion/screamer πεταλακι):
(-) Το vibrato ειναι πολυ περιορισμενο, και για μενα του λειπει ευρος σε ταχυτητα, (συνεπως λειπει ταχυτητα κ απ το chorus). Δεν το χρησιμοποιω ποτε, αλλα κ παλι το πεταλι αξιζει τα λεφτα του κ για ενα εφφε!
(+) οντως πολυ καλη κατασκευη, ο διακοπτης φαινεται πολυ γερος, κλπ..
(+) Εχει vintage χροια, κανει πιο σφιχτο τον ηχο, οτι ακριβως χρειαζομουν για να ακουω οτι εχω κατι σαν "ενα ηχο χωρις chorus" + "εναν με chorus" κ οχι απλα chorus στο ηχο μου. Δηλαδη ναι μεν η χροια του ειναι διακριτικη (καμια σχεση με spacey χροια, ουτε καν σου φερνει στο μυαλο λιγο flanger οπως κανουν αλλα πεταλακια που χω δοκιμασει), αλλα ειναι αρκετη για να διαμορφωσει τον ηχο. Δεν ξερω αν ειμαι απολυτα κατανοητος, αλλα φανταζομαι καποιος που εχει ακουσει διαφορα πεταλακια να με καταλαβαινει!
(+) Αποκρινεται ωραια στα μπασα (κατι που δυσκολευομουν να βρω)
(+) Τα 2 modes (λιγοτερο εντονο/περισσοτερο εντονο) λειτουργουν πολυ ουσιαστικα!
Εχε στο νου σου βεβαια, οτι κατα κανονα ο Jam προοριζει τα πεταλια του για vintage καταστασεις, και αρα ειναι πιθανοτερο αυτα να δουλευουν οπως τα φανταζεται μπροστα απ τον ενισχυτη, κ οχι στο fx-loop. Παρ ολα αυτα, αν δεν ακουσεις δεν ξερεις (πχ παιζω Progressive,πιο βαρια πραγματα, οχι blues και το εψαχνα πολυ για chorus).

Και αν θες κατι πιο γενικο, στην προταση:
"Οταν ψαχνω πεταλακι, ψαχνω να ακουσω και του Jam" +1 !! οπωσδηποτε!