Λοιπόν κάπως έτσι ξανάρχισα και εγώ να παίζω τον προηγούμενο Νοέμβριο. Άρχισα με ακουστική για κανα 2 χρόνια και μετά από διακοπή 5 χρόνων, ξαφνικά πέρυσι μου τη "βάρεσε" και ξαναρχισα.
Πριν λίγο καιρό αποφάσισα πως ήθελα να πάρω ηλεκτρική και επειδή δεν είχα ξαναπιάσει, θέλησα να πάρω μια φτηνή (για να μη κλαίω τα λεφτά μου σε περίπτωση που παίζω πολύυυυυυυ χάλια!) και τελικά πήρα την
Squier Bullet Strat by Fender (115 Ευρώ από τον ΣΤΟΛΛΑ). Ακόμα λίγο πιο καλύτερη είναι η
Squier Affinity (και λίγο πιο ακριβή, αλλά πάλι κάτω απο 200Ε). Δεν ξέρω αν προτιμάς το στυλ Stratocaster πάντως αυτές οι δυο είναι καλές για την τιμή τους. (η Affinity υπάρχει και σε
Telecaster)
τα παιδιά εδώ θα σε ρωτήσουν τι στυλ μουσικής θα ήθελες να παίζεις και θα σου προτείνουν και άλλες κιθάρες, πάντως εγώ επειδή παίζω από pop-rock ως ψιλο-metal, είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την Bullet Strat. Φυσικά θα παίξει ρόλο και ο ενισχυτής που θα παρεις. Πάντως αν θες κιθάρα+ενισχυτή <=200 Ευρώ,
μάλλον λίγο δύσκολα θα βρεις και κάποιο ικανοποιητικό ενισχυτή. Ίσως αν τις παραπάνω προτάσεις τις συνδιάσεις με τον
Spider III 15 (πολλοί τον μισουν, πολλοί είναι ευχαριστημένοι με αυτόν) ή με
Orange Crush 10 κάτι να γίνει...
Στα πακέτα που έχουν τα Links που έβαλες δεν έχω καποια γνωση, οπότε μπορεί να κάνω και λάθος! Πάντως έχω ακούσει από αρκετούς ότι στα πακέτα κιθάρα+ενισχυτή βάζουν όχι και τα καλύτερα προϊόντα...