@m@ster k@frer προφανος καταλαβενω απο τον πονο και το πριξιμο οτι δεν ειναι μεγαλη ζημεια... Αν πονουσα τρελα ενοειτε οτι θα ειχα παει σε γιατρο. Αλλα τετιες ζημιες εχω παθει ενα σορο φορες, και με την κιθαρα και στο σχολειο στην γυμναστικη. Πρωσοπικα το βρησκω ανουσιο με το παραμικρο να τρεχουμε σε γιατρους κλπ. Τοσα χρονια πως επιβιωνε ο ανθρωπος;...
@jabarlee Σημερα, μια μερα μετα, δεν φαινετε ουτε να εχει ραγισει ουτε να εχει σπασει τιποτα... Το χερι μου ειναι παρα πολυ καλητερα και η ζημια περιοιζετε στον μυ.
Απο την στιγμη ομως που ζω στην ροδο, υπαρχουν δυο επιλογες, το δημοσιο νοσοκομειο, που σημενει περιμενω δεκα χρονια λογο κοσμου και γιατρων στην κοσμαρα τους, και το ιδιοτικο νοσοκομιο, που συμενει περιμενω 5χρονια, και πληρωνω και τα μαλιο κεφαλα μου... (η ιδιωτικο ιατριο, που συμενει ξεμεπρδευο σε 5 λεπτα αλλα εχω δωσει οτι εχω και δεν εχω... ΑΣε που οι περισσοτεροι ειναι τοσο λαμογια, που και εντελος υγιεις να παω, θα βγω με 13 καταγματα,3 ραγισματα, καρκινο του μαστου (το οτι ειναι αντρας δεν παιζει κανεναν ρολο..), πιεση, καρδια και ηπαρ ενα βημα πριν την κυρωση...)
@Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood
Μπορει να μην εκανα ιατρικη διαγνωση, αλλα νομιζω ειναι σε θεση να ξερω ακρετα καλα τον οργανισμο μου...
Για αυτην την καταραμενη λογικη δεν μπορω να σου πω γενικα, αλλα μονο ιδικα για την δικη μου πειπτωση, που ετυχε να ειναι κατι που το εχω παθει πολλες φορες, σε διαφορα μερη του σωματος. Οποτε δεν ανυσιχισα καθος αν και δεν ξερω ιατρικα τι ειναι, ξερω πως να το κανω καλα. Απλος επειδη σημερα εχω προβα, και σε μια βδομαδα live, ειπα να ρωτισω μηπος και καπιος μου πει οτι ξερεις μπορει να ειναι το ταδε και τελικα να σου διαλυσει το χερι. Ενταξη, μου ειπατε για καταγματα, ραγισματα καρπους κλπ, αλλα τα θεωρω υπερβολικα, και απο την στιγμη που μου ειπε και η νονα μου που ειναι νοσοκομα να μην ανυσιχω, νομιζω οτι αυτη, αν και δεν ειναι γιατρος, ειναι πιο ειδικη απο τον καθενα εδω μεσα, και το ειδε κιολας πως ειναι.
Και να θεωρεις ελευθερα οτι ειχα προστατευτικα εξοπλησμο, κρανος και μπουφαν. Τα γαντια μου δυστιχος σκιστικανε πριν λιγες μερες και δεν εχω προλαβει να μαζεψω λευτα για καινουργια, και ισως αν ειχα να μην παθενα την ζημια, αλλα μικρο το κακο. Καλητερα που την επαθα, καλο ειναι να τρωω τουμπες τετιου τυπου, γιατι με μικρο τιμιμα μαθενω πολλα...