Τελικά αποδεικνύεται περίτρανα για μία ακόμη φορά, όπως τόσες άλλες φορές εδώ στο φόρουμ ότι δεν υπάρχει απόλυτα "Η Σωστή Λύση" παρά μόνο "Η Σωστή Λύση για Σένα"!. Ακριβώς για αυτό πρέπει να έχουμε μία προσωπική επαφή για να διαμορφώσουμε την δική μας άποψη.
Αναφορικά με τους ενισχυτές που παραθέτεις, εγώ προσωπικά, ενώ είμαι σαφώς υπέρ της λάμπας (και ποιός δεν είναι, απλά εδώ το κόστος είναι απαγορευτικό) θα ψηφίσω υπέρ του Randall RG75G3PLUS δαγκωτό!
Γιατί:
Δεν πιστεύω στο "λάμπα με κάθε τρόπο".
Στην κατηγορία αυτή (400Ε), υπάρχουν τρείς φιλοσοφίες:
1. Τρανζιστοράτοι αξιοπρεπείς και μή
2. Λαμπάτοι αξιοπρεπείς σε πολύ λίγα watt με ελάχιστα ρυθμιστικά και stripped down
3. Λαμπάτοι μέτριοι
Αν υπήρχε δυνατότητα για παραπάνω έξοδα θα συζητούσαμε διαφορετικά. Όμως εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη επιλογή από αυτά που παρέθεσες, και η πιο δοκιμασμένη είναι ο Randall. Έχω προσωπικά παίξει πάρα πολύ με Randall κάθε μεγέθους και έχω μείνει πάντα ευχαριστημένος δεδομένης της κλίμακας και του τρανζίστορ. Είναι ειλικρινής ενισχυτής, πολύ αξιοπρεπείς και παρά το ότι είναι κινέζικος δεν "κάνει τον κινέζο"..
Καθαρά προσωπικές απόψεις, όπως είπαμε δεν υπάρχει απόλυτο. Υπάρχει μόνο το δικό σου απόλυτο.