Καλησπέρα παίδες.
Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω στην κιθάρα μου το Fernandes Sustainer. Ρώτησα σε γνωστό και σεβαστό μουσικό κατάστημα επ' αυτού και με είπαν ότι θα κοστίσει 350 ευρώ (θα διαρκέσει ένα μήνα η διαδικασία). Δεν με πειράζει ο χρόνος και τα χρήματα, θέλω μόνο να ξέρω αν θ' αξίζει τον κόπο κατά τη γνώμη σας.
Επίσης με προβληματίζει η επιλογή bridge μαγνήτη. Ν' αναφέρω ότι κατέχω μια B.C. Rich Mockingbird ST με δύο διπλούς Rockfield Mafia μαγνήτες. Δεν θα έλεγα ότι με ικανοποίησαν (πολύ μέτριο gain και sustain), γι' αυτό κι επιβάλλεται η αντικατάστασή τους. Μετά από ψάξιμο κατέληξα στους εξής : DiMarzio X2N, EMG 85 και Seymour Duncan SH-13.
Αρέσκομαι κυρίως στο κιθαριστικό παίξιμο σε κλασικό heavy metal και thrash metal (ενδεικτικά να πω Metallica, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Slayer, Testament, White Lion, Whitesnake, Van Halen, Megadeth - σταματάω εδώ γιατί θα χαθεί η μπάλα). Το πιο extreme (από πλευράς όγκου και παραμόρφωσης) που θα παίξω είναι Pantera και Death (για το συγκρότημα ο λόγος). Και κυρίως μ' ενδιαφέρει το sustain (προφανώς), η καθαρότητα του ήχου και η "ζεστασιά" του ήχου (να ακούγεται δηλαδή ο ήχος όσο γίνεται πιο φυσικός και όχι υπερβολικά ψηφιακός).
Επομένως μ' αυτά τα κριτήρια, ποιον απ' τους προαναφερθέντες μαγνήτες θεωρείτε καταλληλότερο; Κάθε γνώμη/κατάθεση εμπειρίας καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ πολύ, να είστε όλοι καλά.