Α δηλαδή εσύ εννοείς κάτι σαν Τζάνις Τζόπλιν ή όπως κάνει η Σακίρα σε μερικά σημεία π.χ. στο poem to a horse...Ναι καταλαβαίνω!Καμιά φορά το κάνω,όντως...Απλά δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι ακούγεται ευχάριστα και άρα είναι κατάλληλο να το χρησιμοποιήσω και παραέξω,γι' αυτό δεν το εμπιστεύομαι...Γενικώς δεν ξέρω πώς ακούγομαι ή ακόμα κι αν κάνω μια καθαρή ηχογράφηση με το μικρόφωνο στον υπολογιστή (γιατί εντάξει,στο κινητό ακούγεται...scheisse!)και με ακούσω,αδυνατώ να με κρίνω!!Αντικειμενικά εννοώ.Μου έρχεται στο μυαλό η ώρα που τραγούδαγα...Να,πώς λένε οι ηθοποιοί δεν μπορώ να δω την ταινία μου γιατί θυμάμαι μόνο το γύρισμα ή ακόμα και οι υποτιτλιστές δεν μπορούν να απολαύσουν την ταινία που μετέφρασαν...Κάτι τέτοιο!Και δεν ξέρω αν είναι ΟΚ αυτό που κάνω!...Και κάτι άλλο:αυτή η τεχνική άμα πάω να την κάνω σε χαμηλές,ακούγεται λες και κάνω χαζαμάρες,παιχνίδια,πώς να τα πω δεν ξέρω!!!

Να, πώς κάνουμε καμιά φορά τίποτα βλακείες,που τρίζουμε τη φωνή-αυτό που λες!- (εγώ μπορώ να ακουστώ σαν πόρτα!!!

) ή τσιρίζουμε και τέτοια για πλάκα;;;Έτσι...