Επίσης θα σου πρότεινα να πας οπωσδήποτε και στο Guitar Store.
Σουλτάνη 4 - Εξάρχεια.
Αν είναι το Guitar Store που νομίζω, έχει όντως ό,τι μπορείς να φανταστείς (Mesa Boogie, VHT, Tech21, είδα έναν Peavy JSX, Soldano, Schecter, PRS, Suhr, Music Man, πολλά καλά πετάλια και άλλα) ΑΛΛΑ, μια φορά που πήγα για να παίξω λιγάκι με τον Dual Rectifier και τον VHT Sig:X, για να δω ρε παιδί μου πως θα μου φανούν μιας που έχουν τόσο καλή φήμη, κόντεψαν να με φάνε!! Μάλλον θα έπρεπε να είμαι 25+ χρονών, να μην έχω ακουμπήσει modeller στη ζωή μου (γιατί με ρώτησαν και αυτό για να δουν την εμπειρία μου...) και να έχω το ύφος και τη συμπεριφορά κανενός πλούσιου rockstar για να με πάρουν στα σοβαρά. Αν τα έχεις, ή δε σε νοιάζει η γελοιοποίηση που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσεις, go for it!
Από άλλα καταστήματα ο Τρίμμης (αντιπρόσωπος Ibanez) είναι αρκετά καλός και θα σε αφήσει να δοκιμάσεις ότι θες και όσο θες χωρίς να κάθεται πάνω από το κεφάλι σου, ο Δήμου το ίδιο αν και δεν έχει τεράστια ποικιλία από ενισχυτές και από κιθάρες (έχει αρκετές Cort όμως). Άμα πας Νάκα καλή τύχη (είναι γνωστά τα καπρίτσια και η ασχετοσύνη των πωλητών του).
Ακόμα ο Κουρμπής στα Εξάρχεια (κοντά στο Guitar Store) έχει Suhr, Heritage και κάποιες άλλες κιθάρες και πάρα πολλούς καλούς ενισχυτές (Diezel, VHT, Bobcat, Elmwood B-52 -δεν είμαι σίγουρος ότι λέγονται έτσι οι τελευταίοι)
και έχω δει και Xotic pedals εκεί αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανθρώπινος καθώς δεν έχω πάει να δοκιμάσω κάτι.
Ελπίζω να βοήθησα!