Σκίρων θες να μας πεις τι πεταλάκια έχεις?
και...φανατικός Φεντεράς ε?? 
guit->tuner->whammy->wha->little muff->drivemaster->ts9dx->synth wha-> micro amp-> tunamelt->phase90 evh->dhorus ensembe->fl9->electric mistress->fm4->ring modulator->ernieball volume->dd20->RC-20XL->peavey delta blues 210.
κατα καιρους αλλαζει η σειρα και τα πεταλια συμφωνα με το τι θελω να παιξω..
Η τροφοδοσια γινεται με ενα τροφοδοτικο φτιαγμενο ειδικα για καθε ενα πεταλι ετσι ωστε να μην εχουμε απωλεις σηματος(κατα το δυνατο) και φυσικα ΚΑΘΟΛΟΥ θορυβο ...
τα καλωδια επισεις παιζουν καταλυτικο ρολο στην απωλεια του σηματος που αν παιζεις με πολλα πεταλια πρεπει να βρεις τροπους εξυπνους ετσι ωστε να εχεις οσες λιγοτερες απωλειες σηματος γινεται.
Akoma δεν εχω βρει αξιο αντικαταστατη της fender εκτος απο τη gl η οποια ε ... καποια στιγμη θα πεσει στα χερια μου

η baja ηταν καταλητικη για τον ηχο μου ..
οσοι δεν τη πηρατε .. σκεφτητε το .. ειναι απιστευτη για τα λεφτα της.
η 72 thinline με τη προσθηκη 2 p - 90 εγινε τερας(!) η jaguar ειναι καταπληκτικο οργανο αλλα με πολυ περιορισμενη γκαμα (δυστυχως), η στρατοκαστερ φοραει τους μαγνητες μιας ernieball και ειναι πραγματικα οτι πιο στρατοκαστερ εχω ακουσει -χωρις θορυβο - και η ibanez -s custom-απο τα μεταλ - τρεχουμε στη ταστιερα -χρονια της νιωτης μου!!!