@ steltrucci
Σ ευχαριστω man!Το triaxis ηταν το αποθημενο μου οσον αφορα τον ηχο και προτιμησα να περιμενω αρκετο καιρο ωστε να μαζεψω τα χρηματα για να το αποκτησω παρα να αγοραζω αλλα πραγματα κατα καιρους επιδιωκοντας ...αυτον τον ηχο (μεχρι να παρω αυτην την αποφαση ειχα ηδη ξοδεψει αρκετα -για τα δεδομενα μου- χρηματα σε εξοπλισμο που δεν με καλυπτε πληρως..).Τελικα μολις ειχα μαζεψει καποια χρηματα , το πετυχα μεταχειριμενο λιγο κατω απο 1300 ευρω και δεν το πολυσκεφτηκα!Ειναι version 2 χωρις το phat mode ,κατα τη γνωμη μου η πληρεστερη ηχητικα εκδοση.Ετοιμαζω ενα κομματακι (προς το παρον δεν εχει σολο

) και μολις το ολοκληρωσω θα το ανεβασω!Αυτο παντως που μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση ειναι η αποψη που κυριαρχει οτι δεν κανουν τα πολλα watt για σπιτι.Ευτυχως που δεν τη συμμεριστικα γιατι εχω καταφερει να φταξω εναν ηχο (σε χαμηλες εντασεις κυριως) που δεν νομιζω οτι θα τον πλησιαζα με καποιο μικρο λαμπατο η modeling preamp,software κι ας περισευουν ενα σωρο watts...
@ mits@kos
Mπα...Μαλλον η ευχη του steltrucci θα επικρατησει
Να πω την αληθεια δεν με ενδιαφερουν τοσο τα σχηματα οσο να ειναι ανετη η κιθαρα