Σ ευχαριστώ Μαρία μου. Αν και «σκυλάδικη» όπως λες, είναι ενθαρρυντική η άποψη σου, η γνώμη σου. Δεν ξέρω αν το έχω, απλά αυτό που νιώθω, αυτό που από μέσα μου πηγάζει γράφω. Αυτό που πιστεύω πως στον κάθε Άνθρωπο υπάρχει.
Και από κει κάθε αληθινή επανάσταση πηγάζει. Από αυτό που νιώθουμε, σκεφτόμαστε και πράττουμε. Αυτό που μας πάει στην καρδιά μας λίγο πιο κοντά..
Να είσαι καλά Θάλασσα.
Σ’ ευχαριστώ XoLiDoXoS. Και μια και βλέπω την υπογραφή σου, και γω μα και οι πιο πολλοί από μας για αλλού είμαστε γεννημένοι.. Για εκεί που οι άνθρωποι σκέφτονται, θωρρούν τον ουρανό και τα όνειρα τους πραγματικότητα παλεύουν για να κάνουν.
Αυτός ο πόθος είναι που μέσα στον καθένα μας που σκέφτεται σαν αστέρι φωτίζει. Και τα σκοτάδια και της πιο βαθιάς νυχτιάς σκορπά. Σ ευχαριστώ ΧΩΡΙΑΤΗΣ.
Ναι αυτή είναι η διαφορά argentina. Να Αγαπάς, να νιώθεις μέσα σου να σε καίει ο Πόθος για κείνο που στη φύση μας είναι. Και να μας πάρουν, και να μας κάνουν να ξεχάσουμε προσπαθούν.. Το να ‘μαστε Ελεύθεροι!
Καλώς σας βρήκα όλους!
Καλησπέρα Γεωργία. Εμένα πάντα κάποιοι «γραφικοί» ήταν οι ήρωες μου. Κάποιοι που έλεγαν και υποστήριζαν αυτό που αισθανόταν, που πίστευαν και ήταν έτοιμοι να το υπερασπίσουν με κάθε κόστος. Ότι και όπως και να τους έλεγαν οι άλλοι. Σαν το Γαλιλαίο ας πούμε, σαν την Υπατία, σαν το Λεωνίδα, και τόσους άλλους που τη διαφορά έκαναν.
Πάντως για να επανέλθω σ’ αυτό που λες και σ’ ευχαριστώ, δεν είναι πολύς καιρός που γράφω. Κάπου πριν δυο χρόνια, στα 35 ξεκίνησα. Αν και ήταν κάτι που από καιρό το ήθελα, μα δεν το αποφάσιζα μια και κάποτε, στα 19, δεν ήμουν και τόσο καλός στην έκθεση.. Βέβαια περνώντας α χρόνια κατάλαβα κάποια πράγματα. Όπως ας πούμε, το να είσαι καλός όπως το «σχολείο» εννοεί, δε σημαίνει και τόσο πολλά τελικά. Μια και αποδίδει κάποιος πραγματικά σε θέματα που εκείνος επιλέγει, που την καρδιά του αγγίζουν, κι όχι το μυαλό μονάχα. Οπότε ναι, πήρα το μονοπάτι εκείνο που μ’ αγγίζει και πορεύομαι.
Και χαίρομαι που είμαι μαζί σας.
Σ’ ευχαριστώ Γιώργο. Το έχει εξηγήσει με τον τρόπο του κάποιος πρόγονός μας αυτό, μια και το νιώθω επίσης με κάποια γραπτά. Λέει λοιπόν ο Πλάτωνας, ότι, η Σκέψη που το Δίκαιο και το Λόγο προάγει μια είναι και αδιαίρετη, πανανθρώπινη. Και γι’ αυτό μπορούμε να τη δούμε και σε άλλους…
Καλό Ξημέρωμα σε όλους.