ευχαριστω παιδια !!

κατ αρχην ας πω μερικες λεπτομερειες και εν καιρω θα ανεβασω και τις φωτο που τραβηχτηκαν κατα τη διαδικασια της συναρμολογησης.
αρχικα ειχα ενα μπρατσο της Rockinger 21 jumbo ταστων,D shaped,με rosewod ταστιερα και tusq nut,με φορεμενα κλειδια klusson vintage,τα οποια αργοτερα φορεθηκαν στην PIMP tele μου.

αργοτερα προχωρησα στην αγορα ενος pickguard loaded με τους antiquity surf μαγνητες.

για μηνες το σετ καθοταν στα ντουλαπια του σπιτιου οταν στην παρεα προστεθηκε ενα σωμα απο fender classic player (two tone sunburst),με υποδοχη 2point tremolo.

απο κει και περα ηταν θεμα χρονου απο γνωστο κατασκευαστη της πολης μου να συναρμολογηθει και να σετταριστει!

προστεθηκαν μετα απο καλυψη των τρυπων του σωματος (και μια ανωδυνη σχετικα επεμβαση) 6 point tremolo της Klusson ( steel block ),tremolo bar και klusson vintage κλειδια ωστε να εχει την κλασικη μορφη μιας stratocaster.

μερικες φορες η υπομονη και τα σωστα υλικα μπορουν να ανταμειψουν με ενα εντυπωσιακο αποτελεσμα!

ευχαριστω (ξερουν αυτοι ποιοι ειναι εδω μεσα) που ειχαν την υπομονη να υποστουν τις ανησυχιες μου και να εξακολουθουν να με κατευθυνουν σωστα προς το αποτελεσμα που επιθυμουσα (ασχετα αν τους ακουσα τελικα η οχι)

.