Αποστολέας Θέμα: Καταστροφές στις πόλεις  (Αναγνώστηκε 4971 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Καταστροφές στις πόλεις
« στις: 08/12/08, 19:27 »
Να γράφουμε εδώ νέα που βρίσκουμε σχετικά με τις καταστροφές στις διάφορες πόλεις?

http://www.zougla.gr/news.php?id=16101

Αποσυνδεδεμένος Blacksheepιος

• Παλιός
    • Προφίλ
Απ: Καταστροφές στις πόλεις
« Απάντηση #1 στις: 18/12/08, 10:48 »
Γιατι οχι, γιατι οχι.
Γνα να δουμε ποιοι κουκουλοφοροι τα σπανε!  >:( >:( >:(

'Οργισμενοι πολιτες' που καταδιωκουν τους αντιεξουσιαστες;
http://www.youtube.com/watch?v=yCfOMzsaTG0&feature=channel_page

Αναρχικοι που τα σπανε?
http://www.youtube.com/watch?v=9P01O9iPdJI&eurl=http://giantakos.blogspot.com/&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=Svv0EnbzBKg&feature=channel_page

Μεχρι την Δευτερα 8/12 οι καταστροφες περιοριστηκαν σε τραπεζες,δημοσια κτιρια,Α.Τ, κλπ
Απο εκει και επειτα αρχισαν τα 'ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ' με μπαχαλους να σπανε περιουσιες και μικρομαγαζα του κοσμακη.  >:(
Προβοκατσια παντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν.Ανοιξτε λιγο το μυαλο σας.

Δεν χρειαζεται παντα να υπαρχει καμερα για να ειστε σκεπτικοι.
« Τελευταία τροποποίηση: 18/12/08, 10:53 από Blacksheepιος »
Λεσπολιαρης αταλαντος κιθαροπαιχτικος αμνος.

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #2 στις: 18/12/08, 10:59 »
Παρολαυτα, πρεπει ολα να ειναι κατακριτεα ετσι; Αλλιως κινδυνευουμε να χαρακτηριστουμε..Τσιπρες ;)
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 18/12/08, 11:57 »
Διαφωνω,αλλα δεν τα καταδικαζω.
Ειναι απολυτως δικαιολογημενα,επειδη ειναι αποτελεσματα της 'σταγονας αιμα που ξεζειλισε το ποτηρι'

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #4 στις: 18/12/08, 12:21 »
Τοτε μπορεις να μου πεις που μενεις και ποιο ειναι το δωματιο σου ωστε να το σπασω επειδη σημρα μου τη σπασανε στη δουλεια; Ειμαι δικαιολογημενος,ετσι;
DreamCatcher

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 18/12/08, 12:52 »
Μα δεν ειδες τα βιντεο;
και:
Παράθεση
Μεχρι την Δευτερα 8/12 οι καταστροφες περιοριστηκαν σε τραπεζες,δημοσια κτιρια,Α.Τ, κλπ
Απο εκει και επειτα αρχισαν τα 'ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ' με μπαχαλους να σπανε περιουσιες και μικρομαγαζα του κοσμακη.

Οι βιαιοπραγιες στοχοποιησαν δημοσια κτιρια και τραπεζες.Δεν πιστευω να ειναι τοσο μπετοβλακες-παιδαρελια οι οποιοι σοβαροι αντιεξουσιαστες και να σπασανε μικρομαγαζα και μαναβικα.

Εξαλλου,ειδες πως το εκμεταλλευτηκαν τα καναλια.Μεχρι σημερα μιλουν για τους καημενους μαγαζατορες.
Τι ειναι, συμπτωση!?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #6 στις: 18/12/08, 13:15 »
Οχι οχι, καταλαβαινω πως ειναι καταπιεσμενοι ολοι..Κι εγω καταπιεσμενος ειμαι. Εφοσον το θεωρεις λογικο, ειμαι διατεθειμενος να βοηθησω στην διαμορφωση του χωρου σου. Εξαλλου δεν χρειαζομαι καμια καμερα για να ξεσκασω απο τη δουλεια!

Προσεξε τι δικαιολογεις, γιατι πολλες φορες μπορει να το λαβεις διπλο ;)

Ειναι ναι ή οχι καταδικαστεα οποιαδηποτε μορφη βιας και καταστροφης; Απο οποιαδηποτε πλευρα κι αν προερχεται! Αστυνομια, αντιεξουσιαστες, αναρχικους, κλπ!
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Baroness

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 18/12/08, 14:05 »
Αντε τα δημοσια κτηρια, οι τραπεζες και οι vodafone/tim τι φταινε?

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #8 στις: 18/12/08, 14:08 »
Αντε τα δημοσια κτηρια, οι τραπεζες και οι vodafone/tim τι φταινε?

A, μα εισαι καλα; Εγω οταν θυμωνω παω και χτυπαω μια Cosmote γιατι ενας υπαλληλος της καποτε με ειχε βρισει! ;D

Παμε λοιπον..οπου βρειτε βιτρινα και ειστε θυμωμενοι..σπαστε αφοβα!
Επισης, με την ευγενικη χορηγια οσων υποστηριζουν τις καταστροφες, θα εχουμε συντομα και τις διευθυνσεις τους ωστε να επιτελεσουμε το θεαρεστο εργο των καταστροφων στην οικια τους! Παραδοση κατ'οικον! ;D

Ειρωνια, αλλα το θεμα ειναι απο μονο του για κλαμματα...
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Spell@lchemist!

• Ο Γιόκας του Σατανούλη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ουτε καν..
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: 18/12/08, 14:18 »
free αν σου δωσω την διευθυνση του σπιτιου μου στο Ριο,θα ερθεις?ειμαι ανωμαλος...θελω να στην δωσω.. :o :o :)
Το Πέπλο του Χθες, Σου Φέρνει Το Σήμερα, Μέσα Απ'τις Στάχτες του Πουθενά...Μήπως Σου Περισσεύει λίγο Ψωμί??

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #10 στις: 18/12/08, 14:20 »
Οσο για τα βιντεακια!

1) Η υπαρξη της μυστικης αστυνομιας αναμεσα στους διαδηλωτες για να συλληφθουν αργοτερα μαλλον δεν μας λεει τιποτα.
2) Εγω στα βιντεο βλεπω μεν καποιους με ΑΚΑΛΥΠΤΑ προσωπα και ενστολους, ΟΜΩΣ γιατι δεν μας δειχνουν τις εικονες των ΙΔΙΩΝ να σπανε βιτρινες και μαγαζια; Ουπς! Μηπως επειδη ειναι αστυνομικοι σε μυστικη υπηρεσια; Ή θεωρειτε πως ειναι τοσο νταβανοπροκες οσο οι αντιεξουσιαστες για να εμφανιζονται ετσι χυμα;  
3) Ξερουμε ο Λακης πριν κατι χρονια πως τη γλυτωσε μεσα απο ενα πλοιαρακι με ναρκωτικα...Και ξερουμε τι μερος του συστηματος ειναι και αυτος!

Με λιγα λογια...Η αληθεια δεν ειναι παντοτε αυτο που μας σερβιρουν! Οι ιδιοι το λεγατε καποτε! Ξαφνικα τα ΜΜΕ μεταδιδουν ορθες...ειδησεις?!!!! Ή αρχιζουν να ξυριζουν τα γενια του Καραμανλη ωστε να αρχισει μια διαδικασια ανασχηματισμου και εκλογων; Για σκεφτειτε τι συμφεροντα εξυπηρετει ο Λακης; Επειδη βλεπετε να το παιζει "αδεσμευτος"; Μηπως θυμαται κανεις επι Παπανδρεου ( Αντρεα ) και επι Σημιτη ποιος ηταν ο ηθοποιος που υποστηριζε το ΠΑΣΟΚ?
Ποιος;

Α ναι..ο Λακης!

Μηπως ο Γιωργακης θελει τη καρεκλα του Χαλιφη Καραμανλη; Βεβαιως!

Ολα τα φερεφωνα μας βομβαρδιζουν κανονικα κι εμεις αποφευγουμε τη μια βομβα και τρωμε την αλλη στα μουτρα!

Spell μπορω να κανονισω μεγαλη παρεα! Να εχεις ομως και το ψυγειο σου γεματο, οκ; Μην ερθουμε τσαμπα! ;D
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Joevaicci

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Τα πάντα Riff...
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 18/12/08, 14:34 »
Πρώτον ο Λαζόπουλος δε στηρίζει με την καμία τον Παπανδρέου (ακόμα κι αν είναι πασόκος). Έχει υπαινιχθεί πολλά για τον Γιωργάκη και για τον τρόπο που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Πέρα απ αυτό θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να είναι όντως ασφαλίτες οι΄''κύριοι'' με τα καδρόνια, ντυμένοι σα λέτσοι πλάι πλάι με τους αστυνομικούς. Και  σαν εικόνα, αλλά και σαν εμπειρία. Έχω ξαναδεί τέτοια ''παιδιά'' και μάλιστα πρόσφατα, στην πορεία για την ΔΕΘ.
''My advice to aspiring guitarists? -Always wear sunblock and use a condom!'' - Steve Vai

• Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 18/12/08, 19:57 »
1)Μας λεει ποιοι κανουν τα επεισοδια.
2)Ε?Εδειξε στην αρχη τον τυπα με τον λοστο να βαραει την τζαμαρια και μετα να ειναι διπλα στους μπατσους ωραια και καλα

3)Strawman argument.Τι με νοιαζει?

Παράθεση
Με λιγα λογια...Η αληθεια δεν ειναι παντοτε αυτο που μας σερβιρουν! Οι ιδιοι το λεγατε καποτε! Ξαφνικα τα ΜΜΕ μεταδιδουν ορθες...ειδησεις?!!!! Ή αρχιζουν να ξυριζουν τα γενια του Καραμανλη ωστε να αρχισει μια διαδικασια ανασχηματισμου και εκλογων; Για σκεφτειτε τι συμφεροντα εξυπηρετει ο Λακης; Επειδη βλεπετε να το παιζει "αδεσμευτος"; Μηπως θυμαται κανεις επι Παπανδρεου ( Αντρεα ) και επι Σημιτη ποιος ηταν ο ηθοποιος που υποστηριζε το ΠΑΣΟΚ?
Ποιος;
Δεν ειπα κατι τετοιο,δεν ειναι ο ΛΛ ο αρχιερευς της ενημερωσης.Και δεν ειναι η μοναδικη πηγη τετοιων 'ντοκουμεντων',ολα εχουν τραβηχθει απο χαντικαμ η καμερες κινητων τηλεφωνων,υπαρχουν παντου.

Παράθεση
Ειναι ναι ή οχι καταδικαστεα οποιαδηποτε μορφη βιας και καταστροφης; Απο οποιαδηποτε πλευρα κι αν προερχεται! Αστυνομια, αντιεξουσιαστες, αναρχικους, κλπ!
Φυσικα και ΟΧΙ,τετοια πραγματα μονο αυτοι που εχουν το μονοπωλιο στην βια τα λενε.  ;)

Αποσυνδεδεμένος FAIRY-The return!

• Νεραϊδοπαρμένη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • que serra serra.
    • Προφίλ
    • 90ίλες
« Απάντηση #13 στις: 21/01/09, 14:57 »
καλα ποσα τετοια θεματα ανοιξανε?? Αμαν με τις καταστροφες και τις καταστροφες. εγραψα και σε αλλο θεμα οτι οι πραγματικες καταστροφες ειναι αλλου. οχι στο χριτσουγενιατικο δεντρο και στους καδους. αμαν. δειτε και λιγο περα απο την τηλεόραση