Απλά κομματάρα!!! Παίζω κιθάρα κάποια χρόνια τώρα... Έχω ακούσει τον πρώτο δίσκο (τον προμηθεύτηκα από guitar nine! Έλληνας, instrumental και εκεί μέσα... Απλά το τσίμπησα!) από τέλη 2007 αρχές 2008, δε θυμάμαι ακριβώς, και γούσταρα τρελά!!!
Link στο link τσέκαρα και το βιογραφικό σου (ω θεοί!!!) σε είδα και στη σελίδα του MIT, και για να μην τα πολυλογώ ήρθα και παρακολούθησα και το περσινό φεστιβάλ στον Μάντζαρο και γενικά από τότε τσεκάρω στα site συχνά να δω τί γίνεται και τί κάνεις (συγχωρείται ο ενικός έτσι; ) εσύ και τα άλλα παιδιά, αλλά μόλις χθες πήρα χαμπάρι ότι είσαι στο kithara.gr και
ασχολείσαι ενεργά με το forum!!!!
Παίρνω λοιπόν σήμερα το το θάρρος δειλά δειλά να ρωτήσω μερικά πράγματα και ελπίζω να απαντήσεις. Απ' ότι είδα στ' άλλα post απαντάς και είσαι και τζετ...
Φυσικά πρώτα έχω και μια
απαίτηση:
Βγάλε το επόμενο cd ΤΩΡΑ!!! To Suspension of Disbelief το εμπεδώσαμε... Πολύ ωραίο, μπράβο, εντάξει, αλλά τώρα τί θα γίνει; Ένα ένα θα τα ακούμε τα κομμάτια; Άντε 2009 μπαίνει...

Και τώρα ερωτήσεις:
1) Για τεχνική έχω χίλιες ερωτήσεις αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι αυτό που μ' απασχολεί.... Από το πρώτο cd μου έχει πραγματικά "σκαλώσει" μία θεμελιώδης, βασική απορία και αυτή θα ρωτήσω:
Αυτά τα πράγματα
αλήθεια τα αυτοσχεδιάζεις ; Έτσι έχεις γράψει στο προηγούμενο cd-άκι: ότι αυτά τα πράγματα δεν τα "χτίζεις", τα παίζεις κι ό,τι σου αρέσει το κρατάς (!!!)...
Η απορία μου είναι η εξής:
Άμα σε ακούσει κάποιος να παίζεις πάνω σ' ένα backing track, σπίτι σου, έτσι ακούγεσαι; Ξερνάς φράσεις ρε παιδάκι μου ή τα δουλεύεις κάμποσο τα θέματα; Να καταλάβουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί δηλαδή...
2) Με τί κιθάρα ηχογράφησες το συγκεκριμένο track; Γενικά έχεις κάποια συγκεκριμένη/αγαπημένη κιθάρα ή απλά βλέπεις εξάρχορδη και τα χώνεις ανεξαρτήτως μάρκας;
και
3) Πλήκτρα ποιος παίζει εδώ; Ο τύπος σπέρνει! Έλληνας είναι;
Αυτά για την ώρα... Θα ρωτήσω κι άλλα εν ελθέτω καιρώ και χρόνω να είσαι σίγουρος!!!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!!! (Ελπίζω να μη σ' έπρηξα)...
Keep up the good work!!!