Παίδες λόγω έλλειψης χρόνου, δεν πρόλαβα να κάνω κάτι για το θέμα..
Αλλά από βδομάδα θα πάω στον φανό για να μου φτιάξει το καλώδιο, καθώς άκουσα ότι αποκλείεται να βρώ εύκολα κάτι έτοιμο.
Θα σας εξηγήσω αμέσως..
Το καλώδιο αυτό συνδέει τον Randall με το footswitch του.
Πήγα στον Διαμαντόπουλο για να αγοράσω τέτοιο καλώδιο (6pin και από τις δύο μεριές),
και δεν μου έδιναν, εκτός κι αν το αγόραζα μαζί με το footswitch!!! Δλδ πάνω από 50 ευρό κόστος...!
Απαράδεκτο κατά την γνώμη μου..
Δλδ αν σου πάθει κάτι το καλώδιο, πρέπει να αγορασεις επιπλέον footswitch?
Τέσπα, ο λόγος που το θέλω είναι για να έχω τον έλεγχο του ενισχυτή μέσω της GT-10 που έχω, (δλδ να αλλάζω τα κανάλια του ενισχυτή από gt-10),
ενώ παίζω με 4CM (4 cable method), δλδ παίρνοντας την προενίσχυση του ενισχυτή, και τα εφε την πεταλιέρας.
To να πατάς ένα διακόπτη είναι πάντα πιο βολικό από το να πατάς 2-3....

Το πρόβλημα είναι ότι η είσοδος που έχει η Gt-10 γι'αυτό το σκοπό (amp control), είναι μόνο για μεγάλο καρφί (τύπου μάρσαλ footswitch), οπότε θα πρέπει να μετατρέψω την μία άκρη του καλωδίου σε καρφί.
Επίσης πρόβλημα είναι ότι το καλώδιο είναι 6pin, και έχει παραπάνω από τρία καλώδιάκια μέσα,
καθώς με το fotswitch του randall ελέγχεις boost, reverb, και lead gain, εκτός από το κανάλι, συνολικά 4 διακόπτες,
και δεν ξέρω πιο από τα καλωδιάκια αλλάζει απλά το κανάλι από καθαρό σε βρώμικο για να το κολλήσω εγώ στο καρφί...
Το έχω κάνει με μάρσαλ, και δουλεύει άψογα..! απλά το καλώδιο του footswitch του marshall είναι καρφί...
Ελπίζω να έγινα πιο σαφής..