Επειδη υποψιαζομαι οτι ο φιλος, σαν καινουριος που ειναι , δεν θελει μεταχειρισμενα (ολοι στην αρχη θελουμε να μυριζει καινουριο

)
θα του ελεγα να κοιταξει κατι σε squier affinity για κιθαρα και καποιον VOX ad vt για ενισχυτη.
Ειμαι της γνωμης οτι στην πρωτη κιθαρα δεν σε ενδιαφερει κατι ποιοτικο (ουτως η αλλως στα 200 ευρω κιθαρα, σκουπα θα ναι). Αρκει να ναι ανετη για να μην σε αποθαρρυνει παικτικα. Τα πολλα λεφτα πρεπει να πανε στον ενισχυτη και οχι στην κιθαρα, imo.
Ειναι κοινη τακτικη ολοι να ξεκινανε με πολλα λεφτα για κιθαρα και να δινουν και 50 ευρω για ενισχυτη, ετσι επειδη ειναι ηλεκτρικο το οργανο ρε παιδι μου, και πρεπει να τηρουμε και τα προσχηματα..... Δεν ειναι ετσι.
Για να μην σε κουραζω, να ξερεις οτι, ο,τι κι αν προκυψει απ' αυτην την συζητηση, καλο θα ηταν να δωσεις για ενισχυτη τουλαχιστον οσα θα δωσεις και για κιθαρα.
Καλωσηρθες και καλο ξεκινημα.