Οι κάμερες ήταν για τις οθόνες, (χρησιμοποιούνται κάθε βράδυ) όμως δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο να κρατούν αυτά τα πλάνα και μάλιστα οι AC/DC α χρησιμοποίησαν αρκετά στο Plug Me In DVD. Το αρνητικό είναι ότι είναι συνήθως αποκλειστικά "κοντινά" πλάνα. Επίσης συχνά επιτρέπουν την επαγγελματική βιντεοσκόπηση των πρώτων 1-2 τραγουδιών για χρήση στο δελτίο ειδήσεων, κάτι το οποίο έγινε από τη ΝΕΤ, όπου είδα πλάνα από το R N R Train (έχει γίνει και σε άλλες χώρες και σε προηγούμενες περιοδείες).
Να αφήσω κι εγώ το γενικότερό μου σχόλιο ως άρρωστος AC/DC-άκιας εδώ και 11 χρόνια.. Μπορεί ο ήχος να'ταν λασπωμένος, τα δάχτυλα του ανγκους να "κόλλαγαν", ο μπραιαν να ήταν εκτός χρόνου στα πρώτα 5 τραγούδια και να "τα φτυσε" ύστερα, γίναμε μάρτυρες ενός τεράστιου φαινομένου, το τελευταίο αληθινό ροκ εντ ρολλ συγκρότημα με όλη τη σημασία της λεξης και στη μουσική και στη στάση ζωής τους. Μιλάμε για τάξη μεγέθους μπιτλς και στοουνς σε παγκόσμια κλίμακα και είμαστε αληθινά τυχεροί που τους απολαύσαμε από κοντά. Μόνο αρνητικό για μένα οι άπλυτοι μεταλλάδες που σε μαστίγωναν με το μαλλί κάνοντας χεντμπανγκινγκ, αλλά ακόμη κι αυτοί δε μου χάλασαν το κέφι για πρώτη φορά σε συναυλία. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά και μακάρι να ξαναζήσουμε κάτι παρόμοιο!