@fenderiarhs
Χα,χα...μου ρ8ε και 'μενα κατι αντιστοιχο για μια Kramer που περιμενω....εγω πετυχα καποιον αγενεστατο ''κυριο'' λοιπον που μου ειπε οτι ναι μεν η δηλωθησα αξια στην usps ειναι 200 $$ αλλα οι ιδιοι θα κρινουν ποση ειναι η ''πραγματικη'' αξια του οργανου...μετα τα καταλληλα @#$^$$%$##@@# που τον ελουσα τον ρωτησα με ποιον τροπο θα κρινουν την αξια της κιθαρας και ο ελεος τυπος απανταει ""Αν ειναι καινουριοα 600-800 δολαρια,αν ειναι μεταχ/νη...ε....'νταξει....θα πιστεψουμε το 200$$ "....δευτερο ''λουσιμο'' με ^%#%@#$#@!$#@!%$ και ρωταω ''Ε...τοτε προς τι η επιστολη...γιατι δε βγαζετε ενα κοστολογιο τελοςπαντων να μου το στειλετε μαζι με την κιθαρα νατελειωνουμε.Αφου δε χρειαζεστε τπτ".....Απαντηση..."'Εεεεεε....δε ξερω''....Ερωτηση "Και πως θα δειτε αν ειναι μεταχ/νη" Απαντηση "Εεεε....φαινεται απο τις γρατζουνιες"....Ερωτηση "Κι αν ειναι 'σαν καινουρια' πως το καταλαβαινετε"....Απαντηση "Εχουμε και δουλειες κυριε μου,επιτελους...Αυριο θα σας στελουμε το δεμα σας".....Τα συμπερασματα δικα σας....Εγινε τη Δευτερα το ολο θεμα....ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ειπα εγω και τους το εκλεισα στη μουρη....η συνεχεια θα δειξει.... ε ρε Τριανταφυλοπουλο που θελουν εκει μεσα

γι αυτή την περίπτωση σου φαίνονται φυσιολογικά αυτά που ειπώθηκαν fenderiarh?
εννοείται πως όλες οι χώρες έχουν τελωνείο...
αλλά ή θα περνάνε όλα τα δέματα που πρέπει να περάσουν ή κανένα...
είναι λογικό να υπάρχει η συνήθεια να παίζεις τζόκερ του αν θα περάσει το δέμα σου τελωνείο ή όχι επειδή είχε χτυπητό χρώμα στο αμπαλάζ το πακέτο και έκατσε στο μάτι του τελωνειακού?
μια διευκρινιστική ερώτηση, οι τελωνειακοί είναι δημοσιοι υπάλληλοι ή πληρώνονται αναλογικά με τα δέματα που εκτελωνίζουν?
γιατί αν ισχύει το πρώτο ο τελωνειακός πληρώνεται σταθερά....
δν θα είχα καμία αντίρρηση να πλήρωνα όλους τους προβλεπόμενους φόρους αν ήταν ο κανόνας και γινόταν για όλα τα πακέτα...
και επίσης...είναι σωστή η συμπεριφορά του υπαλλήλου?
καινουρια 600-800 παλια 200Ε?
ότι να ναι!