Αποστολέας Θέμα: Acrobat  (Αναγνώστηκε 1833 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος George_JimMorrison

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Η εκδικηση μας θα ειναι το γελιο των παιδιων μας..
    • Προφίλ
Acrobat
« στις: 01/01/09, 12:13 »
Ξερει κανεις πως μπορω να γραψω ενα κειμενο σε Adobe Acrobat? υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα; Ευχαριστω.
...Lend me your ears and i will sing you a song and i 'll try not to sing out of key...
..oh i get by with a little help from my friends...

Αποσυνδεδεμένος Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • So much to think, and so little beer....
    • Προφίλ
Απ: Acrobat
« Απάντηση #1 στις: 01/01/09, 17:20 »
Ξερει κανεις πως μπορω να γραψω ενα κειμενο σε Adobe Acrobat? υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προγραμμα; Ευχαριστω.

Αν κατάλαβα καλά θες να κάνεις αρχειάκι pdf... Να ανοίγει με το εν λόγω πρόγραμμα... Λοιόν, υπάρχει η λύση του Αdobe Creator, ή Writer, δε θυμάμαι, με μια αναζήτηση θα καταλάβεις το πρόγραμμα.

Αλλη λύση είναι να κατεβάσεις προγραμματάκι τσάμπα, το οποίο να μετατρέπει τα word σε pdf. Αυτά συνήθως αφήνουν watermark επάνω στο αρχείο..Κάτι σαν "σφραγίδα" που θα φαίνεται. Αμα το θες για επίσημη δουλειά, δεν είναι καλή ιδέα...
Με τόσα "μπράβο" και τόσα χαϊδέματα στα αυτιά, τη Δευτέρα, δε περιμένω κάτι λιγότερο απο Ρωμαϊκό όργιο...

Αποσυνδεδεμένος pityian

• Θαμώνας
  • Έλα στο ονειρό μου...
    • Προφίλ
    • Ναυτικός Όμιλος Σύρου
Απ: Acrobat
« Απάντηση #2 στις: 05/01/09, 14:41 »
Υπάρχει το Open Office το οποίο είναι δωρεάν και έχει δυνατότητα για εξαγωγή αρχείου pdf ενώ από την τελευταία έκδοση με ένα ακόμη plugin μπορείς και να επεξεργαστείς pdf.
Αν δεν θέλεις να εγκαθιστάς μία ολόκληρη σουΐτα γραφείου μπορείς να βάλεις το PDFCreator. Εγκαθίσταται σαν εικονικός εκτυπωτής και δημιουργεί pdf αρχεία...Ομοίως δωρεάν και χωρίς watermark.
Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο γύρω του
Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον ευατό του
Για τούτο, κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο
George Bernard Shaw