Όταν δίνεις περισσότερα από € 2000 για ένα μηχάνημα απαιτείς όλα να δουλεύουν και να δείχνουν στην εντέλεια.. Αλλαγές σε modes οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στα manuals και γίνονται κατά κάποιον τρόπο στα "μουλωχτά", προσωπικά δεν μου δίνουν και την καλύτερη εικόνα για μια εταιρία.. Το post αυτό δεν έχει σκοπό να θάψει μια εταιρία η οποία έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της επί συναπτά έτη και της οποίας ενός προϊόντος είμαι κάτοχος εξάλλου, αλλά να δείξει και μια εικόνα η οποία μπορεί να μην είναι γνωστή σε κάποιους (σε αυτούς δηλαδή που δεν έτυχε να αγοράσουν κάποιο Boogie), κάτι σαν αντίλογος θα έλεγα.. Επαλαμβάνω ότι θα χαρώ πολύ το Triaxis μου, τώρα αλλά και στο μέλλον, απλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομα τους..
Συμφωνώ απόλυτα και είναι απαράδεκτο για τέτοια ποσά και τέτοιων απαιτήσεων μηχανήματα!
Η άποψη μου η οποία έχει εδραιωθεί από 8 χρόνια μόνιμης διαμονής στην Αγγλία, είναι ότι στο εξωτερικό, ο πελάτης δεν διανοείται να κάνει μόνος του αλλαγές τύπου λάμπες που δεν δουλεύουν και οποιαδήποτε υποχώρηση, ακόμα και για προϊόντα με πολύ μικρότερο κόστος από αυτό.
Μόνο εδώ, που έχουμε μάθει στην μετριότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην προσωπική ανάμειξη για την λύση προβλημάτων, δεχόμαστε τέτοια φαινόμενα. Εδώ που έχουμε μάθει στην προχειρότητα, την έλλειψη υποστήριξης και την επιβίωση με την δική μας πρωτοβουλία.
Οποιοσδήποτε πελάτης στην Αγγλία ή την Αμερική θα είχε "απογειώσει" άμεσα το αντικείμενο προς τον κατασκευαστή του και θα είχε απαιτήση πλήρη, ολοκληρωμένη και καταγεγραμένη υπηρεσία, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Σε μία χώρα όπως η Αμερική, όπου στο ebay φωτογραφίζουν την παραμικρή κουκίδα χτυπήματος και αναφέρουν την κάθε λεπτομέρεια δυσλειτουργίας στα μεταχειρισμένα, είναι απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά σε πελάτη που επενδύει τέτοια ποσά σε καινούργιο μηχάνημα.
Επίσης, αυτή η περίπτωση λέει πολλά και για το Playback, το οποίο επίσης θέλει ένα χοντρό, πολύ χοντρό ξέχεσμα!
Διότι, ενισχυτής με καμένες λάμπες δεν βγαίνει από κανένα εργοστάσιο του κόσμου, ή σου πούλησε μεταχειρισμένο ενισχυτή για καινούργιο, ή/και δεν ξέρει πως να ελέγχει την ζημιά από τις μεταφορές στα προϊόντα που παραλαμβάνει και μεταπωλεί!
Μπράβο στην Boogie για τον ήχο, αλλα ντροπή και στους δύο για το απαράδεκτο quality control και το κακό customer management.
Στις ιδιαίτερα κρίσιμες εποχές που διανύουμε δεν υπάρχουν περιθώρια για τέτοια φαινόμενα.