Εχω διαβασει πολλες...αποψεις αλλα οχι κ οτι οι schecter ειναι μιλια μπροστα απο τις ibanez, σιγα τα ωα. Μια χαρα κιθαρες ειναι κ οι μεν κ οι δε. Μαλιστα νομιζω ειμαι αντικειμενικος κριτης διοτι δεν προτιμω ουτε εχω ibanez αλλα αυτο δε με εμποδιζει να βλεπω οτι στην πλειοψηφια τους ειναι αρκετα καλα φτιαγμενες κ εχουν βολεψει τοσο κοσμο...Ενας φιλος κιθαριστας που παιζει απο τα 8 (ειναι 31) τωρα αλλαξε οτι κιθαρα υπαρχει κ δεν υπαρχει. Και σε ποια κολλησε???μια κορεατικη ibanez rg 470. δεν ξεκολλαει ουτε για αστειο...Τι hamer usa, usa strat, sg κτλ. bc rich... Αστα.
Μουφα yamaha ε??? καλυτερη κιθαρα απο την απλη pacifica σε τετοια λεφτα δεν εχω δει ακομη...(κατω απο 200 στο dv247.com)
Κ για 300 κατοσταρικα που κανει η aes 620 με seymour duncan jb τι να πω! Παραπανω απο αξια προσοχης μια κιθαρα που η τραχανοπλαγια που το ονομα του αρχιζει απο Νακας κ τελειωνει σε την ειχε πολυ πανω απο 800...το καλο ειναι οτι οταν την επιασα απλα στα χερια μου σου εδινε την αισθηση no nonsense απιστευτα στιβαρης κ προσεγμενης κιθαρας αντιπαλου για οποιαδηποτε les paul...
Και μην ξεχνας οτι ολα τα τελεια ρυθμικα των metallica ειναι γραμμενα με κιθαρες με 24 3/4 scale, για μενα κρισιμο σημειο (δηλαδη gibsonoειδης, σαν της yamaha) κ οχι 25 5 οπως η ibanez ktl. Ογκος που πρεπει να ξεκιναει κ απο την κιθαρα! Πραγματικα μαθηματικη, απτη κ πραγματικη διαφορα. Οχι οτι με Ibanez δεν "παιζονται" τα κομματια, μια χαρα ειναι για να προλαβω καποιον αλλα πραγματικα γουσταρω με τετοιου scale κιθαρες αυτα τα κομματια.