Χελλου παικτες

αυτο ειναι ενα μικρο κομματακι που εβγαλα καταλαθος, καθως επαιζα ενα blues κομματι απο το περιοδικο guitarist. Λεω καταλαθος, γιατι καθως ηχογραφουσα, με μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι δεν επαιζα απλα στο backing track, αλλα στο backing track με εναν προηγουμενο αυτοσχεδιασμο μου
Τεσπα, το αποτελεσμα μου αρεσε, οποτε ειπα να το μοιραστω. Το πρωτο μισο ειναι απο ταμπλατουρα απο το περιοδικο, το δευτερο μισο ειναι δικος μου (αθλιος) αυτοσχεδιασμος.
Δεν προκειται να σας πω την αληθεια για τον υπερδιαγαλαξιακο εξοπλiσμο μου για να μην ζηλευετε, οποτε θα σας πω ψεματα, δηλαδη οτι επαιζα με την επιφον (bridge μανγητης), στο pod (brit hi gain με ολιγη απο delay), και καρφι πανω στην καρτα του υπολογιστη (sound blaster εσωτερικη).
Υπαρχει hum, η κιθαρα δεν κραταει sustain, και ο ηχος σβηνει σε μερικα bends λογω του καταπληκτικου setup, αλλα μην αφησετε καποια μικρα τεχνικα προβληματα να διακοψουν την απολαυση

Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με τον ηχο(χροια), το παιξιμο μου, και τον αυτοσχεδιασμο (απο την μεση και μετα).
Δεν ειμαι κανας τρελος παικτης αλλα δειξτε ελεος

Λινκ
http://rapidshare.de/files/41305484/gilmouredited.mp3.html