Παιδία, όπως είπα και στον Dave χτες, δεν είναι σίγουρό οτι θα έρθω τελικά. Υπάρχει μία περίπτωση να ξαναπάω για μάζεμα ελιών γιατί το προηγούμενο Σ/Κ/Δ δεν κατάφερα να κάνω τίποτα παρά μόνο την Κυριακή το μεσημέρι όπου άρχισε να βρέχει. Οπότε αν ο καιρός είναι καλός θα πρέπει να ξαναπάω...

όσο και αν δε μου αρέσει.
Για να πω όμως όλη την αλήθεια και να μη κρύψω τίποτα, έχουν κανονίσει, οι παρέα που τελικά δε πήγα για φαγητό όταν ήμασταν στο μοναστηράκι, διήμερο στο Καρπενήσι. Δεν νομίζω πως θα μπορέσω να πάω, απλά μου ζήτησαν να πάω.
Επειδή σας είχα πει οτι θα ερχόμουνα, δεν θέλω να νομίσετε οτι σας αφήνω για την άλλη παρέα.
Και στο Ναύπλιο αλλά και στο Καρπενήσι, λόγω χρημάτων και μόνο, μου είναι λίγο δύσκολο να έρθω. Θέλω να σας ξαναδώ όλους αλλά...
1) Θα δω αν μπορέσω να πάρω προκαταβολή από τη δουλειά και
2) Ελπίζω να μη δουλέψουν το Σ/Κ στις ελιές ώστε να μη πάω και να έρθω μαζί σας.
3)Διήμερο στο Καρπενήσι ακούγεται πολύ καλό αλλά μόνος μου ενώ οι άλλοι θα είναι με τις κοπέλες τους δε λέει. Ακόμα και αν είχα κοπέλα δεν θα πήγαινα, λόγω χρημάτων περισσότερο, αλλά και του οτι στο Καρπέ-Island έχω πάει 6 φορές οπότε...
Αν όντως καταφέρω να έρθω θα φέρω μαζί μου ένα φίλο μου, τη κοπέλα του και τη ξαδέλφι της. Οπότε DAVE και Kareem δεν θα μπορέσω να πάρω κάποιον άλλο μαζί μου. Αν αλλάξει κάτι θα σας το πω σύντομα.
Συγνώμη αν στεναχωρώ αλλά προτιμώ να πω ακριβώς Τί συμβαίνει για να ξέρετε και εσείς.