Το άκουσα κι εγώ!
Οι παρατηρήσεις μου:
1) Το 1ο μάλλον ριφ που παίζει και στη συνέχεια του κομματιού δε με τρέλανε..
2) Στην αρχή υπάρχουν κάποια timing mistakes?
3) Το ριφ στο 0.36 πάρα πολύ καλό και πορωτικό.. Από την άλλη όμως, είναι ένα κλασικότατο ριφ που το έχουμε ακούσει σε πολλά κομμάτια.. Δε λέω ότι είναι αντιγραφή, καταλαβαίνεις πιστεύω πού το πάω..
Πάντως η παρουσια του στο κομμάτι μου αρέσει! Πολύ ωραίες και οι αρμονικές!! 
4) Η ''κραυγή'' στο 0.44 είναι must, μου άρεσε..
5) Θα ήθελα σε 1-2 σημεία όπως το 1.04 και κυρίως το 1.24 συνεχόμενη δίκαση από πίσω..
6) Η μελωδία στο 2.12 ήταν καλή! Θα πρότεινα τη 2η φορά που παίζει να ακούμε δισολία..
7) Το σόλο ήταν αρκετά καλό όμως νομίζω πως ακούγεται λίγο sloppy -ελάχιστα- σε κάποια σημεία.. Μπορεί να είναι και ιδέα μου..
8 ) Για το ριφ στο 3.11, μόνο τα καλύτερα έχω να πω, καθώς και για την παύση στο 3.24..
9) Δε θα σχολιάσω τη φωνή γιατί ποτέ δεν ήμουν fan αυτού του είδους φωνητικών..
Σε γενικές γραμμές μου άρεσε πολύ πάντως!! 
1.Ενταξει, ουτε εμενα πολυ, δεν το εγραψα εγω εξαλλου, ο αλλος κιθαριστας το εγραψε.

2.Ναι, υπαρχουν,δεν μπορεσαμε να τα ταιριαξουμε με την ντραμμερ και τον μετρονομο...
3.Παλι του δευτερου κιθαριστα μας. Και φυσικα καταλαβαινω φιλε gers.

Και οντως, σε εκεινο το σημειο τα εσπασε. Thanx για τα πιντς.

4.O vocalist εδωσε ρεστα την μερα της ηχογραφησης σε σχεση με παλιοτερες εποχες..
5.Θα το δοκιμασουμε στην επομενη προβα!
6.Αυτην την εγραψα εγω. Και βεβαια και εγω θα ηθελα διφωνια απο πισω, απλα υπηρχε τρομερη πιεση χρονου εκεινες τις μερες..
7.Γραμμενο και παιγμενο απο μενα. Οντως σε μερικα σημεια sloppy, κατι που προσεξα μετα την μιξη.
8.Ειτε το πιστευεις ειτε οχι, το εγραψε ο τραγουδιστης, που δεν εχει ιδεα απο νοτες, μουσικη οτιδηποτε! Ηρθε μια μερα σπιτι μου, και λεει ακου ενα ριφφ. Και μου το εκανε με το στομα. Και εγω το επαιξα.

9.Γουστα ειναι αυτα.

Και εγω πιο πολυ των καθαρων ειμαι, θα τον στρωσω το καλοκαιρι.
Γενικα σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο που μας αφιερωσες, για την αναλυτικη κριτικη και τα σχολια. Σημαινει παρα πολλα για μενα.