2)Τι διαφορα βρηκες?? εγω δεν ξερω καλα...και δεν καταλαβαινω...μονο στην αισθηση!! στην οψη που το καταλαβες?
3)ΕΔΩ?? τα λαθος knobs?? και τα υπολοιπα??
4) Ως αναφορα την κληση νομιζω πως ειναι ενταξει...αλλα εσυ ειδες πραγματα που δεν φανταστηκα καν...οποτε κατσε να ερθει η κιθαρα να στην βγαλω φωτο να μου πεις!!
2. Η ταστιερα ειναι απο rosewood και οχι απο εβενο.
3. Το χεντστοκ θα επρεπε στο πανω μερος να ειναι πιο 'καμπυλωτο', το logo ειναι κλασσικο παραδειγμα fake (πχ το 'o' δεν ειναι οπως στις οριτζιναλ), τα knobs θα επρεπε να ειναι μαυρα speed, ενω ειναι πορτοκαλι (και εχω την εντυπωση οτι πρωτη φορα βλεπω πορτοκαλι speed!), το κατω volume θα επρεπε να ειναι λιγο πιο πανω (δλδ η νοητη ευθεια που περναει απο το κεντρο των πανω vol και tone, θα επρεπε να ειναι παραλληλη με την αντιστοιχη των κατω vol και tone), αυτο με την γεφυρα δν μπορω να το προσδιορισω, το binding μου φαινεται πολυ λεπτο (και δεν φαινεται αρκετα το μαυρο φιλετο) αλλα μπορει να φταιει η φωτογραφια.
4. Για την κλιση θα πρεπει να το δω απο το πλαι, αλλα η μικρη κλιση ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα fake.
Κατι ακομα ειναι οτι το ξυλο κατω απο τους μαγνητες δν πρεπει να ειναι βαμμενο, και τα ηλεκτρικα πρεπει να ειναι τακτοποιημενα και οχι χυμα στο κυμα. Απο τα ηλεκτρικα τωρα μπορεις να βγαλεις συμπεραματα απο τα ποτενσιομετρα (μαρκα), πυκνωτες(το ιδιο), τα καλωδια (πχ καλωδιο κανονικο ή λεπτο συρματακι) και παει λεγοντας.
Αν εννοείς κοιτώντας μια φωτογραφία τότε ναι.
Αν εννοείς όμως οτι θα την πιάνουμε στα χέρια μας να την "εξετάσουμε" και δεν θα μπορούμε να την ξεχωρίσουμε, αυτή η μέρα πιστεύω πως δεν θα έρθει...
Ναι εχεις δικιο, εννοω το πρωτο. Με προσεκτικη προσωπικη εξεταση παντα θα υπαρχει κατι που να 'προδιδει' το φεικ. Τελευταια συνορα το φινιρισμα (νιτρο-μυριζει + αλλη υφη) και φυσικα το SN (με μαιλ στην γκιμπσον για επιβεβαιωση)