Λοιπον παιδια να πω παλι ενα ευχαριστω σε ολους και αποτι θυμαμαι σας χρωσταω εντυπωσεις

Λοιπον... ηδη συμβιωνω μια εβδομαδα μαζι της.. εχω καποια σημεια...
1. Ο ηχος μου απεκτησε περισσοτερο ογκο. Λογικο αφου η καμπινα εχει μεγαλυτερο ηχειο και η χωρητικοτητα της ειναι διπλασια απο του μικρου laney. Δεν μπορω να πω οτι εχω περισσοτερα μπασα (ουτως η αλλως μια ζωη ειχα τον ενισχυτη κολλητα με τον τοιχο), αλλα, δεν ξερω πως να το περιγραψω ακριβως, νιωθω οτι ο ηχος που βγαινει 'υπαρχει'! Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε! Δηλαδη και ηχεια υπολογιστη με subwoofer πιανουν μπασσες συχνοτητες, αλλα δεν ειναι το ιδιο! Ειναι αυτο που αποκαλουμε ογκο (τωρα το καταλαβαινω

). Τεσπα.
2. Κατι ενοχλητικα πριμα εξαφανιστηκαν

Στις υψηλες συχνοτητες. Μπορω να πω οτι ο ηχος 'στρογγυλεψε' και πλεον δεν ραγιζουν τα γυαλικα οταν παιζω πανω απο το 15ο ταστο. Μαζι με αυτο εξαφανιστηκαν κατι προβληματα συντονισμου (μαλλον στις λαμπες, αλλα μπορει να ηταν και στην καμπινα του combo) που μου δημιουργουσαν κατι τριγμους και μου εσπαγαν τα νευρα.
3. Η ενταση μειωθηκε?!

(wtf?) Δηλαδη χωρις να ακουμπησω το volume εχω την εντυπωση οτι χωρις την καμπινα ακουγομαι πιο δυνατα(?). Μπορει να παιζει κατι με τα ohm ή να ειναι ιδεα μου.
Τωρα για τον φιλο που ρωτησε πιο πανω closed back η open back, το δοκιμασα, αλλα δεν μπορεσα να βρω διαφορα. Μαλλον θα φταιει οτι εχω τον ενισχυτη στον τοιχο (κοντα σε γωνια με ντουλαπα κτλ) και οτι παιζω σε χαμηλες εντασεις. Υποθετω οτι υπο αλλες συνθηκες θα απεδιδε διαφορετικα.
Jezus 15αρης ενισχυτης ειναι ωρε, μην μου ματιαξεις τιποτα και καει

Περα απο αυτα, οπως ειχα πει και στην αρχη η καμπινα ειναι πολυ καλα κατασκευασμενη, και το μεγεθος της, καταστα τις 2χ12 ουσιαστηκα αχρηστες (τουλαχιστον για σπιτι/στουντιο).
Θεωρω την αγορα της επενδυση... οτι θα μου μεινει και οτι δεν προκειται να το αλλαξω για πολυ καιρο. Για τις αναγκες-θελω μου ειναι ταμαμ.