To πρώτο μέρος (πριν το σημείο που μιλάει ο Neo) μου θύμισε λίγο Doors (Riders on the storm) και θα μπορούσες να πεις πως προσομοίαζε λίγο στον ήχο των Pink Floyd κατά την psychedelic era τους.. Αρκετά καλό

..
Το δεύτερο μου φάνηκε λιγάκι ανοργάνωτο σαν ιδέα αλλά έχει τις βάσεις για να γίνει κάτι πολύ καλό (έχει μερικές πολύ ωραίες αρμονικές μέσα)..
Στο τρίτο μέρος επανήλθες με το πρώτο μέρος (ομοίως στο τέταρτο με το δεύτερο) οπότε η ίδια κριτική ισχύει και εδώ..
Κατά την ταπεινή μου άποψη έχεις ταλέντο και σίγουρα την αίσθηση της μουσικής αντικειμενικότητας.. Με μία καλύτερη καρτούλα ίσως γράψεις μερικά άκρως ενδιαφέροντα πράγματα.. Φαντάζομαι ότι δεν έγραψες κάτι σε gain γιατί φοβήθηκες το clipάρισμα της κάρτας.. Ίσως να μην χρειαζότανε η επανάληψη του τρίτου και τέταρτου μέρους, αλλά ο δημιουργός ξέρει καλύτερα.. Γενικά μου έδωσες την εντύπωση ότι έχεις την κρίση να διαλέγεις τα καλά σημεία από τα λιγότερο καλά όταν συνθέτεις και αυτό κατά τη γνώμη μου είναι το κλειδί της επιτυχίας.. Περιμένουμε και άλλα..