@Guitarero
Έγινα πελάτης του Οικονομάκη κατόπιν παροτρύνσεως από παιδιά του kithara και αφότου απηύδησα με τον προηγούμενο δήθεν (και πολύ γνωστό) τεχνικό που απλά έπαιρνε τα λεφτά μου λέγοντας μου μπούρδες για όλα αυτά που και καλά έκανε.
Ο Οικονομάκης είναι επαγγελματίας από αυτούς που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και κατ εμέ, (αλλά και πολλούς άλλους) δε χρεώνει ούτε λεπτό παραπάνω από αυτό που αξίζει η δουλειά του.
Δεν είναι ο τύπος που θα προσπαθήσει να σε πείσει να κάνεις το ένα και το άλλο στην κιθάρα σου. (Στον προηγούμενο "τεχνικό" μου, μου είχαν αλλάξει 5θέσιο γιατί ήταν χαλασμένος, εγώ για κάποιο λόγο τον κράτησα και λίγο αργότερα που ασχολήθηκα με κολλήσεις κλπ διαπίστωσα ότι ο χαλασμένος μου πενταθέσιο δούλευε κανονικότατα).
Απλά σου λέει τι γνώμη του και από κει και πέρα κάνει ότι του πεις εσύ.
Είναι ο μόνος που εμπιστεύομαι προσωπικά για βαριές δουλειές που έχουν να κάνουν με ξύλα, routing τάστα κλπ... απλά ΞΕΡΕΙ!
Όσο για τις κιθάρες που φτιάχνει ο ίδιος συγκριτικά με τη warmoth... δεν είναι λογικό η warmoth λόγω ποσότητας παραγγελιών να έχει πολύ μικρότερο κόστος πρώτων υλών αλλά και κατασκευής ανά κιθάρα?
Τα σώματα, σαν σχήμα είναι όσο ασυνήθιστα ζητήσουν οι πελάτες του. Δως του ένα σχέδιο και θα στο φτιάξει.
Όσο για τις βαφές... δεν ξέρω αν ξέρεις πόσο δύσκολο και πόσο χρονοβόρο είναι να βάψεις επαγγελματικά ένα όργανο, ώστε να μη φύγει το βερνίκι στο πρώτο χτυπηματάκι.
Το γεγονός ότι είναι τουλάχιστον ισάξιες με αυτές των μεγάλων εταιριών, εμένα μου φτάνει (και δεν γνωρίζω κανέναν άλλο που να μπορεί να το κάνει)
Τέλος, ο άνθρωπος δε σου βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να φτιάξεις κιθάρα σε αυτόν, μπορείς να πάρεις τα parts σου από όοοοπου θες και να του τα πας να στα συναρμολογήσει.
Δεν έχω κανένα λόγο να θέλω να τον διαφημίσω δε το χρειάζεται κιόλας, απλά είμαι οπαδός του "το σωστό να λέγεται".
Για την ιστορία, πήγα την ακριβή κιθάρα μου που μετά από οριζόντια πτώση ενός σχεδόν μέτρου

απέκτησε δύο τριχοειδείς ρωγμούλες (Μόνο

) εκατέρωθεν του neck joint στο σώμα.
Την πήγα πανικοβλημένος στον "Γιατρό" και αφού την εξέτασε μου είπε:
"Κατ εμέ, δε χρειάζεται να τη φτιάξεις γιατί η ρωγμή είναι μόνο στη βαφή και δεν έχει νόημα... θα σου στοιχίσει ένα σωρό λεφτά χωρίς λόγο"
"Αν δεις ότι μεγαλώνουν, φέρτη μου και θα στην κάνω σαν καινούρια"
Απλά αναρωτηθείτε τι θα έλεγε κάποιος άλλος στη θέση του...
Όσο για τους κακόπιστους που θεωρούν ότι δε θα μπορούσε να τη φτιάξει, απλά κάντε μια βόλτα στο site του, στην κατηγορία σπασίματα

Υ.Γ. Οι ρωγμές δεν προχώρησαν