Χμμμ...
Μαλλον θα ειναι μια απο τις λιγες φορες που ειμαι "αυστηρος"..
Ο ηχος οκ ειναι..Δεν διαφωνω με αυτα που λες παραπανω για τον ηχο και τα οργανα αλλα σιγουρα εχουν σημασια..Ενα εμπειρο αυτι ομως μπορει να καταλαβει τις διαφορες μεταξυ ενος Pod και ενος "ακριβου πακετου" και να ειμαι ειλικρινης η ψηφιακουρα ειναι αρκετα εντονη στα αυτια μου στην συγκεκριμενη περιπτωση και με ενοχλει ελαφρως..Αλλα anyway..
Σε αυτο που δεν διαφωνω καθολου ειναι πως η μουσικη εχει περισσοτερη σημασια απο τον ηχο..Καλο ειναι να παιζουμε περισσοτερο και να αγοραζουμε λιγοτερο..
Στο βιντεο τωρα..Διαβαζω την περιγραφη στο youtube περι προσοχης στα bends κλπ..Απλα καλο ειναι για οσους θελουν να σχοληθουν με το κομματι να ξερουν οτι η κυριως μελωδια ειναι παιγμενη με slides και οχι bends..Στον δευτερο κυκλο της μελωδιας αρχιζουν τα bends..
Τωρα αν θελουμε να το θεωρησουμε καθαρα διασκευη οκ..Αλλα σαν συνολο απεχει αρκετα απο τον τροπο με τον οποιο παιζεται το κομματι..
Τωρα οσο αφορα το bonus..Η γενικη μου παρατηρηση ειναι οτι εχεις σωστη τεχνικη αλλα οχι φρασεις..Νομιζω πως δεν υπαρχει εκει μεσα μια φραση αν αντιλαμβανομαι τον ορο της "φρασης" σωστα..Γιατι καλη η ταχυτητα..Αλλα το να ανεβοκατεβαινουμε απλα σε διαφορα σημεια της ταστιερας την aeolian και να πεταμε ενα σηκωμα στο τελος δεν αποτελει μια φραση για μενα..
Ελπιζω να μην νομιζεις πως στα χωνω κακοπροαιρετα εδω..Απλα σε απο ατομα που εχουν δυνατοτητες εχω περισσοτερες απαιτησεις ως ακροατης παρα απο καποιον που κανει την πλακα του και παιζει απλα ενα απο τα αγαπημενα του κομματια οπως οπως..
Ανυπομονω να ακουσω την εξελιξη σου σε μελλοντικες δουλειες η ακομα και διασκευες..

Alex