Κάποια σχολιάκια και από εμένα..
1) Ο ήχος σίγουρα δεν είναι υψηλού επιπέδου αλλά για το gear που είχες στη διάθεση σου, νομίζω ότι πήρες το 100% των δυνατοτήτων του..
2) Ενώ το κομμάτι είναι καλοπαιγμένο, εν τούτοις προσωπικά όταν βλέπω ένα video που ονομάζεται "How to play...." περιμένω να δω ή ένα tutorial όπου ο κιθαρίστας δείχνει το κομμάτι μέτρο-μέτρο ή ένα cover ακριβείας.. Το video σου δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο οπότε ένα άλλο όνομα θα ταίριαζε περισσότερο..
3) Το κομμάτι αυτό έχει δύο δυνατά σημεία.. Την ατμόσφαιρα και τα slides.. Δεν έχει bends και ο τρόπος που το παίζεις θυμίζει περισσότερο bluezοκόμματο παρά το FTLOG..
Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η επιφανειακή σου αφορμή να ποστάρεις ένα video όπου θα δείχνεις ότι με μικρό budget μπορούμε να πάρουμε καλό ήχο ήταν αρκετά πετυχημένη και γενικά σε αυτό σου το σχόλιο συμφωνώ και εγώ.. Έχω βαρεθεί να βλέπω posts όπου ένας ρωτάει ποια κιθάρα να αγοράσει και όλοι του προτείνουν κιθάρες από € 1800 και πάνω, λες και θα καταλάβει καμία διαφορά αν τελικά αγοράσει κιθάρα στα € 1000 ή ακόμα και στα € 700.. Παρόλα αυτά, οι μη επιφανειακές αφορμές (show-off) νομίζω ότι επισκιάζουν την όλη σου προσπάθεια.. Να σου πω την αλήθεια, προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος να ηχογραφεί/βιντεοσκοπεί τα πρώτα λεπτά ενός κομματιού ή το βασικό riff μόνο.. Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όταν κάποιος κάνει cover αλλάζει τα φώτα στο κομμάτι αλλά το τελευταίο είναι θέμα άποψης.. Προσωπικά και χωρίς να περιαυτολογώ, μπορεί να ξέρω να παίζω τα βασικά riffs ή ακόμα και τις βασικές μελωδίες σε πάνω από 100 instrumental κομμάτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα ποστάρω κιόλας.. Περιμένω να μάθω όλο το κομμάτι και μετά πιστεύω ότι έχω κάτι να προσφέρω (να δείξω δαχτυλοθεσία σε κάποιον που θέλει) ή να κερδίσω (σχόλια που θα με κάνουν καλύτερο κιθαρίστα).. Το να αρχίσω με το βασικό riff του Shouting Fire at a Funeral για παράδειγμα, και μετά μόλις αρχίσουν τα solo να αρχίσω να ανεβοκατεβαίνω σκάλες χωρίς κανένα σχεδιασμό, δεν νομίζω ότι θα διασκεδάσει κανέναν παρά μόνο εμένα.. Για αυτό το λόγο θα σε παρότρυνα να μάθεις όλο το FTLOG και έπειτα να το ποστάρεις.. Τότε πιστεύω θα βλέπαμε κάτι πιο ενδιαφέρον..
Φιλικά πάντα..