Καλημέρα συμφορουμίτες!Έχω 2 κιθάρες που θέλω να καλυτερέψω των ήχο τους και προβληματίζομαι.
ορίστε και τα όργανα.
Fender strat custom shop 68' reverse

Fender Lite ash korea

Λοιπόν βασικά σκέφτομαι την Lite Ash να την κάνω λίγο πιο γκαζάτη,μιας και ο bridge δεν μου αρέσει καθόλου, και να βάλω ένα σετάκι seymour duncan jb jr/lil 59' ή lil 59 και di marzio chopper ή cool rails με lil screamin demon.Ο neck μαγνήτης της Lite Ash είναι πάρα πολύ καλός και σκέφτομαι να τον βάλω στην 68' strat,οπότε στην 1η να αλλάξω και τους 2.Και στην 68 θέλω να αλλάξω neck και bridge, να βάλω κάτι λίγο πιο δυνατό, ας πούμε duncan SSL-4 quarter pounder ή Fender Lace Sensor Red για την bridge και τον duncan της άλλης για neck.Η Lite Ash από τη μάνα της φοράει duncan aps-1.Από την 68' ζητάω ένα blues έως classic rock,από SRV και Ηendrix έως Blackmore ήχο και από Lite Ash Θέλω από Gary Moore μέχρι Dio από τα πρωσωπικά του.Ο υπόλοιπος εξοπλισμός μου είναι από pedals Jam compressor,A.P mods Treble Booster, T-Rex Mudhoney, ibanez Ts-9, Boss Bf-2 Flanger, MXR carbon Copy, Boss DD-3 και ενισχυτή ένα Kustom Defender και ένα Blackheart handsome Devil.Έχετε άποψη για αυτούς τους μαγνήτες?γιατί ζωνατανά δεν έχω παίξει με κανένα τους.Aν έχετε να προτείνεται κάτι εναλλακτικό πείτε το αλλά θα ΄θελα να μου πείτε κυρίως για αυτούς που ανέφερα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά παίδες!