Αποστολέας Θέμα: Τρακαρίσματα.......  (Αναγνώστηκε 9479 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pascal.

• Δεν Είμαι Δικηγόρος
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αυτό είναι η ζωή; Ε τότε, άλλη μια φορά!
    • Προφίλ
Απ: Τρακαρίσματα.......
« Απάντηση #25 στις: 27/02/09, 18:27 »
Ούτε λίγο ούτε πολύ, πληρώσαμε 3.000 ευρώ από την τσέπη μας
pascal....πρώτον...αν ισχύει η λογική του όταν είναι παρκαρισμένα δν φταίει ο "από πίσω" γιατί του τα πληρώσατε?
κ δεύτερον...εσάς παρ΄όλο που το πέταξε ο πίσω σας το αμάξι του δν είχε ασφάλεια να σας πληρώσει?

Δεν πληρώσαμε τον μπροστά, τον εαυτό μας πληρώσαμε. Ο μπροστά πήρε τον πούλο... Απλώς σχολιάζω το ηλιθίως ντετεκτιβικό του πνεύμα...ότι δηλαδή σας έχω φακελωμένους και μη νομίζετε ότι θα μου την σκάσετε, αντί να πάρει έναν ασφαλιστή να ρωτήσει ποιος πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
pascal δυστυχως υπαρχουν και χειροτερα... π.χ στη συναδελφο μου επεσε ενας επανω της απο το αντιθετο ρευμα καρφωτος και δεν της εκανε δηλωση, και θα πανε δικαστικα! (2.000 ευρω στα καλα καθουμενα απ την τσεπη της)

Δεν περίμενε την αστυνομία να έρθει;

Τα έξοδά της τα δικηγορικά θα της τα πληρώσει ο άλλος αν η συνάδελφός σου κερδίσει τη δίκη. Τουλάχιστον αυτή η χριστιανή ξέρει ποιον να πάει στο δικαστήριο!
Όσα ξέρει η γυναίκα του κιθαρίστα δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος!

Αποσυνδεδεμένος Kelly Z

• Θαμώνας
  • Φύλο: Γυναίκα
  • salonica
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 27/02/09, 18:33 »
pascal ηρθε η τροχαια και κατεγραψε το γεγονος , το θεμα ειναι οτι ενω ηταν ασφαλισμενος δεν ηθελε να της κανει δηλωση κι ελεγε θα τα πουμε στα δικαστηρια! (καλος λ@λ@κας!) τι να πεις , υπαρχουν ανθρωποι που σου δυσκολευουν τη ζωη χωρις λογο!

Αποσυνδεδεμένος Salinas

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Γουστάρω κιθάρα...
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 27/02/09, 18:42 »
Σίγουρα στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τουλάχιστον τραγικά, αλλά και αλλού δεν πάνε πίσω:

Είμαι στη Φλωρεντία, με τη μόλις μιας εβδομάδας μοτοσικλέτα μου (για την ιστορία Ducati SS 750) ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου (κάθε χρόνο αυτή η μέρα μου πάει κατά διαόλου!). Όπως λοιπόν έχω βγάλει φλας κι έχω πιάσει αριστερά για να στρίψω αριστερά, ξαφνικά ένας τύπος θυμάται ότι πρέπει να πάει κι αυτός αριστερά, κι όπως είναι δίπλα μου, χωρίς να κοιτάξει πουθενά, χωρίς να βγάλει φλας, χωρίς τίποτα, κόβει το τιμόνι όλο αριστερά και πέφτει πάνω μου! Δε σας λέω πως ένιωσα να βλέπω τη μηχανή να σέρνεται στην άσφαλτο...! Χώρια τις ζημιές, είχα την ατυχία να σκάσω με τον ώμο στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, ακριβώς στη γωνία! Πάλι καλά που φοράω πάντα και κράνος, και μπουφαν, ένα καλό ράγισμα όμως δεν το γλίτωσα!
  Για κακή μου τύχη ο τύπος ήταν με τους κολλητούς του, κι εγώ δεν είχα μάρτυρες, κι έτσι φάνηκε πως έπεσα πάνω του από πίσω (άσχετο που η πίσω γωνία του αυτοκινήτου ήταν άθικτη, αλλά η πορτα του οδηγού χάλια...).
  Πάντως από τότε που επέστρεψα Ελλάδα, τρόμαξα τόσο πολύ με τους δρόμους, που πούλησα τη μηχανή και ειλικρινά δε σκέφτομαι να ξαναπάρω...
http://www.myspace.com/undermeband"Io mi dico e' stato meglio lasciarci, che non esserci mai incontrati..."
Takamine Santa Fe