Βασικά ήθελα από μέρες να σχολιάσω αλλά νόμιζα ότι επειδή το αφιέρωσες σε συγκεκριμένο μέλος, ήθελες feedback μόνο από αυτόν.. Κατάλαβα λάθος λοιπόν και προχωράω:
Το κομμάτι είναι στα μέτρα σου απλά αν θα ήθελες να αλλάξεις κάτι, αυτό θα ήταν να έπαιζες λίγο με το vibrato σου.. Επειδή το συγκεκριμένο κομμάτι έχει κάποιες νότες με τεράστιο sustain, το να ακούγονται "στεγνές" είναι κάπως κουραστικό για τα αυτιά του ακροατή.. Αν προσέξεις ο Vai, τις καταλήξεις τις παίζει με μια παιχνιδιάρικη διάθεση έτσι που καμία δεν μοιάζει με την προηγούμενη ή την επόμενη.. Επίσης αν θυμάμαι καλά δεν πρέπει να χρησιμοποίησες wah (crying machine γαρ) ή να χρησιμοποίησες με τρόπο όχι τόσο εμφατικό, οπότε πιστεύω ότι στο κανονικό cover σου, το wah θα αποτελούσε χρήσιμο addition..
Επίσης έχω την εντύπωση ότι το γεγονός ότι δεν έχει πολλά replies το θέμα σου, έχει να κάνει και με το ότι αυτό που ποστάρεις είναι κάτι εντελώς preliminary.. Πιστεύω ότι αν παρουσίαζες όλο το κομμάτι, το post θα είχε άλλη κίνηση.. Δεν νομίζω ότι το κοινό του kithara.gr σνομπάρει..
Αν ήθελα να το ακούσει μόνο ο Φλούρος θα του το έστελνα με mail

Πολύ χρήσιμο το σχόλιό σου για το vibrato. Γενικά το πρόβλημά μου με το vibrato είναι το εξής. Ενώ όταν παίζω πιο bluesy πράγματα μου αρέσει το mellow vibrato, όταν παίζω με distortion μου αρέσει το... μαλμστινικό

. Στο συγκεκριμένο κομμάτι και για να κάνω πιστή αναπαραγωγή δεν χρωμάτισα σχεδόν καθόλου. Θα το κοιτάξω πάντως πολύ σοβαρά γιατί θέλω το κομμάτι όταν τελειώσει να σκοτώνει! Άσε που και το ήδη υπάρχον μάλλον θα το ξαναηχογραφήσω...
Όσο για το wah, επειδή ηχογραφώ με το POD σε USB δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το παλιό μου wah σε τέτοιο chain, σίγουρα μπορώ όμως να πειραματιστώ με κάποιο plugin (κοινώς δεν χρησιμοποίησα εδώ

). Για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσει τόσο πολύ το tone που πέτυχα που φοβάμαι ότι αν το πειράξω θα το χαλάσω

Εν γένει σε ευχαριστώ για τα σχόλια. Αυτές οι λεπτομέρειες είναι που μας κάνουν να βελτιωνόμαστε.
ΥΓ. Σχετικά με το ότι είναι preliminary δουλειά, είναι μια ηχογράφηση 1.30 με -θέλω να πιστεύω- αρκετά καλό παίξιμο, ωραίο ήχο και καλή μίξη (κάτι το οποίο δεν είναι πάντα αυτονόητο σε πολλά κλιπάκια που ανεβαίνουν). Αν κοιτάξεις το forum θα βρεις πολλά entries με ιδέες για riffs που κρατάνε επί της ουσίας λίγα δευτερόλεπτα.